Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張強(1)
Zhang Qiang (1)
 
Filmography (2004-2016)
 
  製片 (2 films)
    最愛 (2011)    
    一代宗師 (2013)    
  監製 (3 films)
    求求你表揚我 (2005)    
    走著瞧 (2009)    
    1942 (2012)    
  策劃 (9 films)
    天下無賊 (2004)    
    親密敵人 (2011)    
    甲午大海戰 (2012)    
    我願意 (2012)    
    天機·富春山居圖 (2013)    
    警察故事2013 (2013)    
    金剛王 (2013)    
    繡春刀 (2014)    
    永不消失的廣播 (2014)    
  編劇 (1 film)
    愛上處女座 (2016)    
  執行監製 (2 films)
    飛越老人院 (2012)    
    盲探 (2013)    
  出品人 (16 films)
    一個人的奧林匹克 (2008)    
    誰說青春不能錯 (2008)    
    鐵人 (2009)    
    赤壁:決戰天下 (2009)    
    走著瞧 (2009)    
    第一書記 (2010)    
    嘻遊記 (2010)    
    蘇乞兒 (2010)    
    最愛 (2011)    
    隱婚男女 (2011)    
    倩女幽魂 (2011)    
    親愛的 (2014)    
    呆呆計劃 (2016)    
    七月與安生 (2016)    
    小門神 (2016)    
    勇士 (2016)