Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張強(1)
Zhang Qiang (1)
 
Filmography (2004-2019)
 
  總製片人 (1 film)
    我的青春都是你 (2019)    
  製片 (2 films)
    最愛 (2011)    
    一代宗師 (2013)    
  聯合監製 (1 film)
    1942 (2012)    
  行政監製 (1 film)
    盲探 (2013)    
  策劃 (6 films)
    天下無賊 (2004)    
    我願意 (2012)    
    甲午大海戰 (2012)    
    天機·富春山居圖 (2013)    
    永不消失的廣播 (2014)    
    繡春刀 (2014)    
  執行監製 (1 film)
    飛越老人院 (2012)    
  出品人 (16 films)
    一個人的奧林匹克 (2008)    
    誰說青春不能錯 (2008)    
    鐵人 (2009)    
    走著瞧 (2009)    
    赤壁:決戰天下 (2009)    
    嘻遊記 (2010)    
    蘇乞兒 (2010)    
    第一書記 (2010)    
    最愛 (2011)    
    隱婚男女 (2011)    
    倩女幽魂 (2011)    
    親愛的 (2014)    
    小門神 (2016)    
    呆呆計劃 (2016)    
    勇士 (2016)    
    七月與安生 (2016)    
  監製 (2 films)
    求求你表揚我 (2005)    
    走著瞧 (2009)    
  總策劃 (6 films)
    親密敵人 (2011)    
    特殊身份 (2013)    
    金剛王 (2013)    
    Together在一起 (2013)    
    警察故事2013 (2013)    
    黃金時代 (2014)    
  總監製 (1 film)
    小時代 (2013)    
  編劇 (1 film)
    愛上處女座 (2016)