Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
董平
Dong Ping (1)

 
Filmography (1999-2019)
 
  製片 (2 films)
    一個陌生女人的來信 (2004)    
    孔雀 (2005)    
  監製 (6 films)
    臥虎藏龍 (2000)    
    綠茶 (2003)    
    我和爸爸 (2003)    
    七夜 (2005)    
    理發師 (2006)    
    達達 (2008)    
  策劃 (2 films)
    美人草 (2004)    
    鴻運高照 (2008)    
  執行監製 (2 films)
    旅程 (2004)    
    有種 (2013)    
  出品人 (17 films)
    沒完沒了 (1999)    
    鬼子來了 (2000)    
    我和爸爸 (2003)    
    一個陌生女人的來信 (2004)    
    茉莉花開 (2004)    
    孔雀 (2005)    
    七夜 (2005)    
    野蠻秘笈 (2006)    
    立春 (2007)    
    讓子彈飛 (2010)    
    我們天上見 (2010)    
    武林外傳 (2011)    
    硬漢2 (2011)    
    飯局也瘋狂 (2012)    
    大話西遊之三藏付魔 (2013)    
    Together在一起 (2013)    
    瘋狂的外星人 (2019)