Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
董平
Dong Ping (1)

 
Filmography (1999-2019)
 
  聯合出品人 (1 film)
    讓子彈飛 (2010)    
  製片 (2 films)
    一個陌生女人的來信 (2004)    
    孔雀 (2005)    
  監製 (6 films)
    臥虎藏龍 (2000)    
    我和爸爸 (2003)    
    綠茶 (2003)    
    七夜 (2005)    
    理發師 (2006)    
    達達 (2008)    
  策劃 (1 film)
    鴻運高照 (2008)    
  執行監製 (2 films)
    旅程 (2004)    
    有種 (2013)    
  出品人 (16 films)
    沒完沒了 (1999)    
    鬼子來了 (2000)    
    我和爸爸 (2003)    
    茉莉花開 (2004)    
    一個陌生女人的來信 (2004)    
    孔雀 (2005)    
    七夜 (2005)    
    野蠻秘笈 (2006)    
    立春 (2007)    
    我們天上見 (2010)    
    硬漢2 (2011)    
    武林外傳 (2011)    
    飯局也瘋狂 (2012)    
    Together在一起 (2013)    
    大話西遊之三藏付魔 (2013)    
    瘋狂的外星人 (2019)