Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
周淑慧
Apple Chow Suk-Wai  ♀





 
Filmography (2004-2018)
 
  助理指導 (5 films)
    有隻僵屍暗戀你 (2008)    
    2012我愛HK喜上加囍 (2012)    
    天注定 (2013)    
    末日派對 (2013)    
    三人行 (2016)    
  演員 (38 films)
    旺角黑夜 (2004)    
    馬己仙峽道 (2007)    
    神探 (2007)    
    軍雞 (2007) ... 舞小姐
    第一誡 (2008) ... 女警
    保持通話 (2008)    
    性工作者2:我不賣身 我賣子宮 (2008) ... 蘋蘋
    美麗密令 (2010)    
    維多利亞壹號 (2010) ... 鄭麗嫦替身
    翡翠明珠 (2010)    
    撕票風雲 (2010) ... [武師]
    出水芙蓉 (2010) ... [武師]
    惡胎 (2010)    
    最強囍事 (2011) ... 富有女人
    大追捕 (2012)    
    迷離夜 (2013) ... 按摩女
    3D急凍奇俠 (2013)    
    殭屍 (2013) ... [武師]
    Together在一起 (2013)    
    重生 (2014)    
    天師鬥殭屍 (2014) ... [武師]
    魔警 (2014)    
    Z風暴 (2014)    
    青春鬥 (2014)    
    六福喜事 (2014) ... [替身]
    一個人的武林 (2014)    
    陀地驅魔人 (2015) ... 雙修助理
    赤道 (2015)    
    賭城風雲II (2015)    
    鴨王 (2015)    
    刑警兄弟 (2016)    
    辣警霸王花 (2016)    
    女士復仇 (2017) ... [替身]
    空手道 (2017)    
    常在你左右 (2017)    
    救殭清道夫 (2017)    
    西謊極落之太爆太子太空艙 (2017) ... [武師]
    棟篤特工 (2018)