Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張萊萊
Cheung Loi-Loi  ♀




 
Filmography (1957-1967)
 
  監製 (1 film)
    馬來亞狂戀 (1960)    
  導演 (1 film)
    馬來亞狂戀 (1960)    
  配樂 (1 film)
    馬來亞狂戀 (1960)    
  演員 (11 films)
    天涯歌女 (1957)    
    多情河 (1957)    
    馬路小天使 (1957)    
    願嫁金龜婿 (1958)    
    俏冤家 (1958)    
    歌迷小姐 (1959)    
    馬來亞狂戀 (1960) ... 奴娜
    返去香港娶水某 (1961) ... 嘉麗
    小雲雀 (1965)    
    哪宅收七妖 (1966) ... 楊金燕
    金骷髏 (1967) ... 白麗
  編劇 (1 film)
    馬來亞狂戀 (1960)