Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
高亮(1)
Ko Leung (1)  ♂





 
Filmography (1948-1966)
 
  導演 (2 films)
    東江女霸王 (1963)    
    警網擒兇 (1966)    
  演員 (28 films)
    花香襯馬蹄 (1948)    
    再析長亭柳 (1948) ... 朱天笑-幼年
    神秘婦人心 (1948) ... 威琦幼年
    三娘教子 (1949) ... 雄仔
    賣油郎獨佔花魁女 (1950)    
    義犬申冤 (1954)    
    寶島神珠 (1957) ... 林大民
    陰陽配 (1957) ... 寧采臣
    殺人花燭夜 (1958) ... 李文輝
    能言鳥 (1959)    
    禁地春光 (1959)    
    玻璃鞋 (1959)    
    我要活下去 (1960)    
    殺人者死 (1960)    
    痴心結(上集) (1960) ... 區易明
    九命奇冤 (1960) ... 唐龍
    睡公主 (1960) ... 巴第王子
    玉女追蹤 (1960)    
    戀愛與貞操 (1960)    
    神童奪寶 (1961) ... 炳叔
    失蹤的少女 (1961)    
    血酒黑龍街 (1961)    
    八表雄風 (1963) ... 凌鐵谷
    雙奪妻 (1964)    
    神劍王子 (1964) ... 黑公爵
    改造小姐 (1964) ... 田均
    通天曉 (1966)    
    警網擒兇 (1966) ... 馮德
  出品人 (1 film)
    東江女霸王 (1963)    
  編劇 (1 film)
    東江女霸王 (1963)