Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
文西
Man Sai  ♂
Aliases:  姜偉忠




 
Filmography (1998-2017)
 
  演員 (16 films)
    新古惑仔之少年激鬥篇 (1998)    
    夜叉 (1999)    
    陰陽路之凶周刊 (1999) ... 火
    新家法 (1999)    
    Fing頭K王之王 (2001)    
    飛虎雄師 (2002)    
    飛虎雄師之中環茶室兇殺案 (2002) ... O 記警員
    飛虎雄師之英雄本色 (2003) ... O 記警員
    飛虎雄師之槍王行動 (2003) ... O 記警員
    飛虎雄師之救世者 (2003) ... O 記警員
    飛虎雄師之劫金風暴 (2003) ... O 記警員
    飛虎雄師之再戰江湖 (2003) ... 記警員
    飛虎雄師之點指兵兵 (2003) ... O 記警員
    飛虎雄師之復仇 (2003) ... O 記警員
    飛虎雄師之邊緣人 (2003) ... O 記警員
    空手道 (2017)