Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
蘇鳳
So Fung  ♀
Aliases:  蘇風





 
Filmography (1956-1962)
 
  演員 (18 films)
    青山翠谷 (1956) ... 李文慧
    四千金 (1957)    
    空中小姐 (1959) ... 陳環
    雲裳艷后 (1959)    
    蘭閨風雲 (1959)    
    雨過天青 (1959)    
    姊妹花 (1959)    
    野玫瑰之戀 (1960)    
    古屋疑雲 (1960)    
    紅男綠女 (1960)    
    人秘書艷史 (1960)    
    六月新娘 (1960)    
    溫柔卿 (1960)    
    星星、月亮、太陽(上) (1961)    
    女婷玉火海殲仇 (1961) ... 林杏春
    星星、月亮、太陽(下) (1961)    
    桃李爭春 (1962)    
    野花戀 (1962)