Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃美華
Wong Mei-Wah


 
Filmography (1954-1990)
 
  化妝 (12 films)
    怪俠歐陽德 (1969)    
    莊子試妻 (1969)    
    黑白雙俠 (1971)    
    鬼見愁決鬥獨臂刀王 (1971)    
    歡天喜地 (1971)    
    俠義雙雄 (1972)    
    中國人 (1972)    
    上海灘 (1972)    
    虎虎虎 (1973)    
    黃金賭客 (1973)    
    嗨親愛的 (1977)    
    光頭十二嬌娃 (1979)    
  場記 (2 films)
    攝青鬼 (1975)    
    邪鬥邪 (1980)    
  演員 (6 films)
    人結人緣 (1954)    
    你係得既 (1976)    
    池女 (1976)    
    花心三少騷銀姐 (1976)    
    大鄉里與掃街添 (1976) ... -
    廟街皇后 (1990)