Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王德錦
Wang De-Jin  ♂





 
Filmography (1967-1991)
 
  演員 (27 films)
    雙鎗黃英姑 (1967)    
    白領麗人 (1967)    
    秀才奇遇記 (1967)    
    迴末傳奇 (1968)    
    臥虎村 (1969)    
    神偷俠侶 (1969)    
    天堂奇遇 (1970)    
    過江龍 (1970)    
    映山紅 (1970)    
    小當家 (1971)    
    俠骨丹心 (1971)    
    群芳譜 (1972)    
    鐵樹開花 (1973)    
    一塊銀元 (1974)    
    萬戶千家 (1975)    
    一磅肉 (1976)    
    大風浪 (1976)    
    生死搏鬥 (1977)    
    蕩寇群英 (1978)    
    巴士奇遇結良緣 (1978)    
    怪客 (1979)    
    通天臨記 (1979)    
    白髮魔女傳 (1980)    
    財神到 (1981)    
    處決 (1981)    
    廟街皇后 (1990)    
    冷面狙擊手 (1991)