Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
周志強
Chow Chi-Keung  ♂





 
Filmography (1983-2014)
 
  演員 (17 films)
    一個和八個 (1983)    
    靚女差館 (2001)    
    戀上你的床 (2003)    
    無間道II (2003) ... 警司
    無間道III (2003) ... 警司
    大事件 (2004)    
    寶貝計劃 (2006) ... 軍裝警察
    新紮師妹3 (2006)    
    深海尋人 (2008) ... CID
    神鎗手 (2009)    
    線人 (2010) ... 路障交通警 (小陳)
    火龍 (2010) ... 何榮
    全城戒備 (2010) ... 軍裝警察
    槍王之王 (2010)    
    Laughing Gor之潛罪犯 (2011)    
    寒戰 (2012)    
    盜馬記 (2014)