Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
滕文驥
Teng Wen-Ji  ♂
Aliases:  騰文驥

 
Filmography (1979-2013)
 
  監製 (1 film)
    天機·富春山居圖 (2013)    
  導演 (10 films)
    生活的顫音 (1979)    
    鍋碗瓢盆交響曲 (1983)    
    颶風行動 (1986)    
    棋王 (1988)    
    黃河謠 (1989)    
    在那遙遠的地方 (1993)    
    征服者 (1995)    
    香香鬧油坊 (1996)    
    春天的狂想 (1998)    
    日出日落 (2005)    
  編劇 (6 films)
    生活的顫音 (1979)    
    鍋碗瓢盆交響曲 (1983)    
    颶風行動 (1986)    
    棋王 (1988)    
    春天的狂想 (1998)    
    日出日落 (2005)