Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
羅明佑
Lo Ming-Yau  ♂

 
Filmography (1930-1955)
 
  製片 (1 film)
    重生 (1950)    
  監製 (44 films)
    鐵骨蘭心 (1931)    
    戀愛與義務 (1931)    
    心痛 (1931)    
    自由魂 (1931)    
    一剪梅 (1931)    
    桃花泣血記 (1931)    
    恆娘 (1931)    
    銀漢雙星 (1931)    
    奮鬥 (1932)    
    續故都春夢 (1932)    
    人道 (1932)    
    夜半槍聲 (1932)    
    野玫瑰 (1932)    
    火山情血 (1932)    
    海上閻王 (1932)    
    粉紅色的夢 (1932)    
    暗室明珠 (1933)    
    母性之光 (1933)    
    都會的早晨 (1933)    
    天明 (1933)    
    小玩意 (1933)    
    難兄 (1934)    
    體育皇后 (1934)    
    酒色財氣 (1934)    
    青春 (1934)    
    新女性 (1934)    
    大路 (1934)    
    浪花村 (1934)    
    漁光曲 (1934)    
    神女 (1934)    
    香雪海 (1934)    
    破浪 (1934)    
    暴雨梨花 (1934)    
    鐵鳥 (1934)    
    國風 (1935)    
    無愁君子 (1935)    
    小天使 (1935)    
    四姊妹 (1935)    
    蛇蠍美人 (1935)    
    寒江落雁 (1935)    
    浪淘沙 (1936)    
    到自然去 (1936)    
    慈母曲 (1937)    
    人道 (1955)    
  導演 (3 films)
    國風 (1935)    
    天倫 (1935)    
    慈母曲 (1937)    
  編劇 (4 films)
    故都春夢 (1930)    
    海上閻王 (1932)    
    古寺鵑聲 (1932)    
    國風 (1935)