Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳卓麒
Keith Chan Cheuk-Kei
 
Filmography (2005-2016)
 
  副導演 (9 films)
    我要成名 (2006)    
    雀聖3自摸三百番 (2007)    
    圍城 (2008)    
    彈.道 (2008)    
    戀人絮語 (2010)    
    龍門飛甲 (2011)    
    大話西遊之三藏付魔 (2013)    
    李碧華鬼魅系列:奇幻夜 (2013)    
    Good Take! (2016)    
  第二副導演 (1 film)
    出埃及記 (2007)    
  第一副導演 (7 films)
    有隻僵屍暗戀你 (2008)    
    機動部隊絕路 (2008)    
    低俗喜劇 (2012)    
    古惑仔:江湖新秩序 (2013)    
    香港仔 (2014)    
    辣警霸王花 (2016)    
    刑警兄弟 (2016)    
  演員 (4 films)
    我要成名 (2006) ... 製片
    圍城 (2008)    
    戀人絮語 (2010) ... 洗衣店客人
    香港仔 (2014)    
  場記 (6 films)
    AV (2005)    
    後備甜心 (2005)    
    神經俠侶 (2005)    
    伊莎貝拉 (2006)    
    春田花花同學會 (2006)    
    地老天荒 (2006)