Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林焜圻
Lin Kun-Chi
Aliases:  林坤圻,  林焜炘,  林坤祈
 
Filmography (1956-1985)
 
  錄音 (41 films)
    日月潭之戀 (1956)    
    劍龍小神俠 (1961)    
    雙雄大鬥雙假面 (1962)    
    孤女凌波 (1964)    
    地獄新娘 (1965)    
    三八新娘憨子婿 (1967)    
    大小善 (1968)    
    燒肉粽 (1969)    
    危險的青春 (1969)    
    回來安平港 (1970)    
    朱洪武 (1971)    
    劍 (1971)    
    拳影 (1973)    
    新死亡遊戲 (1975)    
    大災難 (1976)    
    鬼嫁 (1976)    
    日月童子 (1976)    
    火燒少林寺 (1976)    
    冷月孤星針無情 (1977)    
    少林祖師 (1977)    
    海女紅短褲 (1977)    
    愛有明天 (1977)    
    八大門派 (1977)    
    俠士鏢客殺手 (1977)    
    煙水寒 (1977)    
    鷹拳 (1978)    
    鬼馬大俠 (1978)    
    忘憂草 (1979)    
    舞拳 (1979)    
    六朝怪談 (1979)    
    十大弟子 (1979)    
    花伴舞春風 (1980)    
    討厭鬼 (1980)    
    情網 (1980)    
    瘋狂大追求 (1980)    
    明天只有我 (1980)    
    冤魂不散 (1981)    
    神勇女煞星 (1982)    
    冷豔嬌娃 (1982)    
    失節 (1982)    
    鬼符身 (1985)