Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
袁秋楓
Yuan Qiu-Feng  ♂

 
Filmography (1956-1980)
 
  監製 (2 films)
    太極門 (1968)    
    靈犬八大俠 (1980)    
  副導演 (2 films)
    臥薪嘗膽 (1956)    
    酒色財氣 (1957)    
  導演 (36 films)
    荒江女俠 (1958)    
    兩家親 (1958)    
    野赤查某戇男子 (1959)    
    夫妻相罵 (1959)    
    一世人辛苦為了家 (1959)    
    新加坡小姐 (1959)    
    何仙姑 (1959)    
    三輪車夫之戀 (1959)    
    黑市丈夫 (1959)    
    財色迷人 (1959)    
    姨仔愛姊夫 (1959)    
    一夕驚魂 (1960)    
    風塵奇女子 (1960)    
    初戀 (1960)    
    血酒黑龍街 (1961)    
    青春熱 (1961)    
    夜半歌聲 (1962)    
    紅樓夢 (1962)    
    閃電結婚 (1962)    
    夜半歌聲續集 (1963)    
    黑森林 (1964)    
    山歌姻緣 (1965)    
    蝴蝶盃 (1965)    
    亂世兒女 (1966)    
    嫦娥奔月 (1966)    
    危險人物 (1967)    
    鐵馬銀玲 (1967)    
    青春夢 (1967)    
    太極門 (1968)    
    風塵客 (1968)    
    青春的旋律 (1968)    
    逃 (1968)    
    快劍 (1969)    
    殺氣嚴霜 (1969)    
    斷魂刀 (1970)    
    鬼話 (1972)    
  編劇 (13 films)
    毒蟒情鴛 (1956)    
    紅椵澇 (1956)    
    臥薪嘗膽 (1956)    
    風月奇案 (1957)    
    酒色財氣 (1957)    
    姊妹花 (1958)    
    流浪兒 (1958)    
    姨仔愛姊夫 (1959)    
    野赤查某戇男子 (1959)    
    一世人辛苦為了家 (1959)    
    新加坡小姐 (1959)    
    一夕驚魂 (1960)    
    血酒黑龍街 (1961)