Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
丘林
Yau Lam
 
Filmography (1979-1992)
 
  道具 (24 films)
    豬肉榮 (1979)    
    天堂夢 (1980)    
    孖寶闖八關 (1980)    
    兵兵賊賊 (1981)    
    線人 (1981)    
    提防小手 (1982)    
    拖手仔 (1982)    
    風水二十年 (1983)    
    車魂 (1983)    
    摧花者死 (1983)    
    碼頭 (1983)    
    害時出世 (1983)    
    淫種 (1984)    
    一脫求生 (1984)    
    老友鬼鬼 (1985)    
    祝您好運 (1985)    
    毒咒 (1985)    
    猛鬼迫人 (1985)    
    天賜良緣 (1987)    
    猛鬼舞廳 (1989)    
    省港雙龍 (1989)    
    著牛仔褲的鍾馗 (1991)    
    賭王至尊 (1991)    
    音樂殭屍 (1992)