Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
高山(2)
Gao Shan (2)
Aliases:  司馬風
 
Filmography (1951-1959)
 
  演員 (18 films)
    彩鳳戲雙龍 (1951)    
    喜相逢 (1952) ... 表兄
    名女人別傳 (1953) ... 宋富明
    丈夫日記 (1953) ... 馬會計
    生死戀 (1953) ... 唐守中
    長相思 (1954) ... 汪子明經理
    海角芳魂 (1954) ... 彭方
    楊貴妃 (1955) ... 安祿山
    一代歌后 (1955)    
    妲己 (1955) ... 武王
    孟麗君 (1955)    
    午夜魂歸 (1956)    
    花魁女賣油郎 (1956)    
    袁世凱 (1957) ... 袁克文
    鵲橋會 (1957)    
    姊妹花 (1958) ... 崔志誠
    姊妹花 (1959) ... 崔志誠
    捉龜走鱉 (1959)