Display [English] [Big5] [UTF]
You are currently displaying Big5
趙之誠
Chao Chih-Cheng
Aliases:  趙之城
 
Filmography (1957-1969)
 
  編劇 (18 films)
    小情人逃亡 (1957)    
    痴鳳尋夫記 (1957)    
    萬華白骨事件 (1958)    
    三美爭郎 (1958)    
    千里明月寄相思 (1959)    
    南京西路 (1959)    
    永結同心 (1959)    
    懸崖 (1959)    
    虎姑婆 (1960)    
    大俠梅花鹿 (1961)    
    警網情鴛 (1961)    
    孤女的願望 (1961)    
    賭國仇城 (1963)    
    可憐的戀花 (1964)    
    我們六個 (1965)    
    最標準的丈夫 (1967)    
    小情人逃亡 (1968)    
    陌生人 (1969)