Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
麥浚龍
Juno Mak Chun-Lung  ♂
Aliases:  麥允然



 
Filmography (2003-2019)
 
  動作設計 (1 film)
    風林火山 (2019)    
  監製 (2 films)
    保衛戰隊之出動喇!朋友! (2011)    
    殭屍 (2013)    
  故事 (2 films)
    復仇者之死 (2010)    
    殭屍 (2013)    
  導演 (2 films)
    殭屍 (2013)    
    風林火山 (2019)    
  演員 (6 films)
    六樓后座 (2003) ... Nick
    破事兒 (2007) ... 飛鷹
    維多利亞壹號 (2010) ... 警員發
    復仇者之死 (2010) ... 陳杰
    保衛戰隊之出動喇!朋友! (2011) ... 李小雙
    他的國 (2012)    
  編劇 (2 films)
    殭屍 (2013)    
    風林火山 (2019)