Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
馬力
Ma Lik  ♂





 
Filmography (1952-1963)
 
  副導演 (1 film)
    萬花戲媚 (1956)    
  演員 (66 films)
    此恨綿綿 (1952) ... 方正華
    雙面人 (1952) ... -
    新母性 (1952) ... 述敏
    人海奇女子 (1952) ... 王立民
    薔薇處處開 (1952) ... 劉仕傑
    媽媽不要走 (1952) ... 述敏
    寒蟬曲 (1953) ... 石教授
    鴛鴦劫 (1953) ... 賈蓉
    秋瑾 (1953) ... 陳伯平
    碧雲天 (1953) ... 小李
    孽海情天 (1953) ... 族人
    小夫妻 (1953) ... 職員
    殘生 (1953)    
    小鳳仙 (1953) ... 馬副官
    碧血黃花 (1954) ... 方子明
    濟公傳 (1954)    
    春情烈火 (1954)    
    誘惑 (1954) ... 蘇既遂
    女兒心 (1954)    
    春天不是讀書天 (1954)    
    鄭成功 (1954) ... 張進
    一鳴驚人 (1954) ... 大榮友
    風流兒女風流債 (1954)    
    一念之差 (1954)    
    海角芳魂 (1954) ... 小應
    海棠紅 (1955)    
    楊娥 (1955) ... 清吏
    妲己 (1955) ... 伯邑考
    小白菜 (1955)    
    櫻都艷跡 (1955) ... 劉師培
    面子問題 (1956) ... 李啟文
    馥蘭姐姐 (1956)    
    江湖奇俠(下集大結局) (1956)    
    黑妞 (1956) ... 殷子棠
    毒蟒情鴛 (1956) ... 鄧慕
    寶刀美人 (1956) ... 姜雲鵬
    萬花戲媚 (1956) ... 黃少華
    花落又逢君 (1956)    
    花花世界 (1956)    
    蝴蝶夫人 (1956) ... 李少康
    喜臨門 (1956) ... 影院經理
    萬紫千紅 (1956)    
    江湖奇俠 (新火燒紅蓮寺) (1956)    
    一代魔帥 (1956) ... 仇如海
    萬里長城 (1957)    
    湘西趕屍記 (1957) ... 陳宏年
    特別快車 (1957) ... 銀行經理王伯成
    紅娃 (1958)    
    銀海笙歌 (1958)    
    豆腐西施 (1959)    
    雲裳艷后 (1959)    
    美人魚 (1959) ... 馬進
    模特兒之戀 (1959)    
    百鳥朝鳳 (1959)    
    噴火女郎 (1959) ... 查理王
    情深似海 (1960)    
    鐵臂金剛 (1960)    
    多情的野貓 (1960)    
    碧水紅蓮 (1960) ... 姜平
    私戀 (1960) ... 楊三
    野玫瑰之戀 (1960)    
    香港之夜 (1961) ... 王濟洲
    南北和 (1961)    
    茶山情歌 (1962)    
    香港、東京、夏威夷 (1963)    
    香港之星 (1963) ... 九診療所