Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳書瑤
Wu Shu-Yao


 
Filmography (2002-2019)
 
  聲音設計 (4 films)
    消失的兇手 (2015)    
    三人行 (2016)    
    暗色天堂 (2016)    
    明月幾時有 (2017)    
  對白剪輯 (1 film)
    彈.道 (2008)    
  聲音指導 (1 film)
    G殺 (2019)    
  混音 (15 films)
    那年夏天的浪聲 (2002)    
    台灣黑電影 (2005)    
    艾草 (2008)    
    夏天協奏曲 (2008)    
    西藏往事 (2011)    
    嘉農 (2014)    
    消失的兇手 (2015)    
    念念 (2015)    
    聶隱娘 (2015)    
    華麗上班族 (2015)    
    翡翠之城 (2016)    
    三人行 (2016)    
    小貓巴克里 (2017)    
    明月幾時有 (2017)    
    G殺 (2019)