Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
羅寶文
Law Bo-Man
 
Filmography (1956-1966)
 
  副導演 (4 films)
    傻仔洞房 (1957)    
    金殿審人頭(上集) (1959)    
    搶老婆 (1962)    
    春色滿璇宮 (1966)    
  導演 (1 film)
    望娘灘 (1962)    
  場記 (7 films)
    龍飛鳳舞 (1958)    
    漢女貞忠傳 (1959)    
    警察捉小偷 (1961)    
    糊塗太太 (1964)    
    真假猴王鬥八仙 (1965)    
    花癲大少 (1965)    
    巧破箱屍案 (1965)    
  配樂 (1 film)
    風火送慈雲(上集) (1958)    
  編劇 (7 films)
    狂風暴雨吊寒梅 (1956)    
    碧玉簪 (1956)    
    王昭君琵琶動漢皇 (1956)    
    狐仙奇緣 (1957)    
    傻仔洞房 (1957)    
    馬騮精出世(上集) (1962)    
    唐三藏取西經 (1962)