Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉思軍
Liu Si-Jun  ♂

 
Filmography (2005-2019)
 
  配樂 (23 films)
    花腰新娘 (2005)    
    魯迅 (2005)    
    紅顏 (2005)    
    楊德財徵婚 (2005)    
    租期 (2005)    
    阿司匹林 (2006)    
    愛情的牙齒 (2006)    
    天狗 (2006)    
    黎明行動 (2008)    
    綻碩 (2009)    
    尋找劉三姐 (2010)    
    守護童年 (2011)    
    母語 (2012)    
    傾城 (2013)    
    劉老莊八十二壯士 (2013)    
    警察日記 (2013)    
    因爲谷桂花 (2015)    
    旗 (2015)    
    我不是王毛 (2016)    
    失眠男女 (2016)    
    狼兵吼 (2016)    
    片警寶音 (2018)    
    天眼風雲 (2019)