Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
蔡昌
Choi Cheong
Aliases:  梁昌

 
Filmography (1948-1981)
 
  副導演 (3 films)
    仙女戲魔王 (1957)    
    湖山盟 (1962)    
    蘇小小 (1962)    
  導演 (18 films)
    桃李滿天下 (1955)    
    風雨斷腸人 (1956)    
    回魂夜 (1962)    
    血繡鞋 (1962)    
    倚天屠龍記(上集) (1963)    
    牆頭馬上 (1963)    
    雙獅圖 (1963)    
    倚天屠龍記(下集) (1963)    
    滿堂吉慶 (1964)    
    鬼新娘 (1964)    
    萬變飛狐 (1964)    
    真假情人 (1965)    
    雙起解 (1965)    
    冷月離魂 (1966)    
    中原奇俠 (1966)    
    紅葉戀 (1966)    
    春夏秋冬 (1969)    
    肝膽照江湖 (1970)    
  演員 (3 films)
    蘇小小 (1962)    
    密十至尊 (1978)    
    老鼠街 (1981)    
  剪接 (103 films)
    此恨綿綿無絕期 (1948)    
    忍棄枕邊人 (1949)    
    雲雨巫山枉斷腸 (1949)    
    珠江淚 (1950)    
    幾家歡笑幾家 (1950)    
    冬去春來 (1950)    
    妒潮 (1950)    
    花落紅樓 (1950)    
    海外尋夫 (1950)    
    慾海遺恨 (1950)    
    唔嫁 (1951)    
    雙料夫妻 (1951)    
    火鳳凰 (1951)    
    羊城恨史 (1951)    
    天堂春夢 (1951)    
    烏龍姻緣 (1951)    
    恩恩愛愛 (1952)    
    歌聲淚影(下集) (1952)    
    歌聲淚影(上集) (1952)    
    兩個刁蠻女三戲蕭月白 (1952)    
    鸞鳳和鳴 (1952)    
    敗家仔 (1952)    
    一丈紅 (1952)    
    契爺艷史 (1952)    
    迷樓金粉 (1952)    
    佳人有約 (1953)    
    捷足先得 (1953)    
    密運 (1953)    
    家 (1953)    
    落花流水 (1954)    
    改期結婚 (1954)    
    錦繡人生 (1954)    
    父慈子孝 (1954)    
    馬來亞之戀 (1954)    
    家家戶戶 (1954)    
    紅粉飄雲未了情 (1955)    
    後窗 (1955)    
    胭脂虎 (1955)    
    天長地久 (1955)    
    復活 (1955)    
    兒女債 (1955)    
    桃李滿天下 (1955)    
    發達之人 (1956)    
    出谷黃鶯 (1956)    
    新婚夫婦 (1956)    
    艷屍還魂記 (1956)    
    風雨斷腸人 (1956)    
    寶蓮燈 (1956)    
    倒亂乾坤 (1956)    
    朱門怨 (1956)    
    霸王妖姬 (1956)    
    夜夜念奴嬌 (1956)    
    牆 (1956)    
    水滸傳:知取生辰綱 (1957)    
    烈女春香 (1957)    
    包公合珠記 (1957)    
    啼笑姻緣 (1957)    
    鄰家有女初長成 (1957)    
    小婦人 (1957)    
    雷雨 (1957)    
    仙女戲魔王 (1957)    
    包公三審血掌印 (1957)    
    紫薇園的秋天 (1958)    
    丈夫變了心 (1958)    
    烽火佳人 (1958)    
    天官賜福 (1958)    
    梁祝恨史 (1958)    
    騙婚 (1959)    
    浪子嬌妻 (1959)    
    豪門夜宴 (1959)    
    喬老爺上花轎 (1959)    
    蘇六娘 (1960)    
    蘇小小 (1962)    
    湖山盟 (1962)    
    三告狀 (1962)    
    似水流年 (1962)    
    夜深沉 (1962)    
    金玉滿堂 (1963)    
    大富之家 (1963)    
    含淚的玫瑰 (1963)    
    牡丹亭驚夢 (1963)    
    秦淮世家 (1963)    
    大飯店 (1964)    
    鬼兇手 (1964)    
    血掌印 (1964)    
    糊塗太太 (1964)    
    老婆本 (1964)    
    瘋婦 (1964)    
    化身情人 (1965)    
    丈夫的秘密 (1965)    
    黑玫瑰 (1965)    
    春殘花末落 (1965)    
    我愛紫羅蘭 (1966)    
    一水隔天涯 (1966)    
    黑玫瑰與黑玫瑰 (1966)    
    冷月離魂 (1966)    
    玉女神偷 (1967)    
    嬌妻 (1967)    
    小姐、先生、師奶 (1967)    
    玉女添丁 (1968)    
    追求妙遇 (1969)    
    半生牛馬 (1972)    
    群芳譜 (1972)    
  編劇 (2 films)
    萬變飛狐 (1964)    
    鬼新娘 (1964)