Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
沈幼芳
Shen Yu-Fang
 
Filmography (1965-1980)
 
  製片 (1 film)
    神探智破美人計 (1967)    
  監製 (14 films)
    閻王令 (1965)    
    雪嶺劍女 (1970)    
    不要讓太太知道 (1970)    
    黑白雙俠 (1971)    
    退票新娘 (1971)    
    一身是膽 (1972)    
    幾時再回頭 (1972)    
    雙鳳飛 (1973)    
    虎豹雙雄 (1974)    
    奪愛 (1976)    
    滾女搵老襯 (1977)    
    青龍客棧 (1977)    
    十七歲的夢 (1978)    
    潮洲笑漢 (1980)    
  出品人 (6 films)
    窗外情 (1968)    
    紅鸞星動 (1968)    
    老虎燕星 (1973)    
    太平山下 (1974)    
    金沙燕 (1977)    
    獨腳鶴 (1979)