Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張純
Cheung Shun
 
Filmography (1948-1965)
 
  副導演 (9 films)
    幾度春風 (1948)    
    火樹銀花相映紅 (1953)    
    復活 (1955)    
    呆佬拜壽 (1956)    
    花好月圓 (1956)    
    銀紙萬歲 (1961)    
    秋風秋雨 (1962)    
    西施 (1965)    
    馬陵道 (1965)    
  演員 (7 films)
    十個肥女嫁廋郎 (1952) ... 丁秋
    豪華世家 (1954) ... 侍役
    奇人奇遇 (1956)    
    少小離家老大回(上集) (1961)    
    湖山盟 (1962)    
    蘇小小 (1962)    
    孤鳳雙雛 (1963)    
  場記 (4 films)
    幾度春風 (1948)    
    接財神 (1948)    
    連生貴子 (1949)    
    好冤家 (1959)    
  編劇 (9 films)
    長相憶 (1955)    
    後窗 (1955)    
    楊八妹招親 (1956)    
    虎將奪王妃 (1956)    
    家和萬事興 (1956)    
    十兄弟 (1959)    
    好冤家 (1959)    
    晚娘 (1960)    
    英雄兒女 (1965)