Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
高遠(1)
Kao Yuen (1)  ♂





 
Filmography (1955-1983)
 
  製片 (1 film)
    手 (1973)    
  演員 (80 films)
    闔第光臨 (1955)    
    孔雀屏 (1956)    
    丁香姑娘 (1957) ... 陸志明
    雪中蓮 (1957) ... 嚴小英-成年
    太太傳奇 (1957) ... 章超明
    風塵尤物 (1957) ... 安秀實
    婦唱夫隨 (1957)    
    捉鬼記 (1957) ... 張子琦
    夜夜盼郎歸 (1958) ... 賀永年
    玉手擒兇 (1958) ... 岳秋正
    屍變 (1958)    
    搶新郎 (1958) ... 李玉
    豪門夜宴 (1959) ... 宴會賓客
    荳寇年華 (1959) ... 彼利
    小月亮 (1959) ... 胡啟明
    風情尤物 (1959)    
    金美人 (1959)    
    飛燕迎春 (1960)    
    有女初長成 (1960)    
    雷雨 (1961) ... 周萍
    迷魂阱 (1961)    
    生死牌 (1961) ... 張金生
    蘭閨陰影 (1961) ... 劉柏心
    紅蝙蝠公寓 (1962)    
    詌言蜜語 (1962) ... 潘秋平
    董小宛 (1963) ... 冒辟殭
    八人渡蜜月 (1963) ... 朱海峰
    三求凰 (1963)    
    千里姻緣一線牽 (1963)    
    嬌滴滴小姐 (1963)    
    金鷹 (1964) ... 布爾固德
    男男女女 (1964)    
    假婿乘龍 (1964) ... 薛玫庭
    變色龍 (1965) ... 杜亞夫
    十月新娘 (1965)    
    審妻 (1966) ... 王日成
    天堂春夢 (1966) ... 胡立剛
    胭脂魂 (1966)    
    飛燕迎春 (1966)    
    畫皮 (1966) ... 王崇文
    春自人間來 (1967)    
    秀才奇遇記 (1967) ... 秀才倪俊
    飛龍英雄傳 (1967) ... 馬二郎
    金面俠 (1967) ... 金面俠
    迴末傳奇 (1968) ... 小張
    裸血 (1969) ... 林修明
    龍門金劍 (1969)    
    金衣大俠 (1970)    
    五虎屠龍 (1970)    
    龍沐香 (1970) ... 凌天嘯
    玉面俠 (1971)    
    瘋狂殺手 (1971) ... 馬天野
    鬼怒川 (1971)    
    盲拳 (1972)    
    辣手強徒 (1972)    
    大地雙英 (1972) ... 張長明
    鐵指唐手 (1972)    
    大密探 (1973)    
    手 (1973)    
    黑帶仇 (1973)    
    蕩寇三狼 (1973)    
    銀色大隊 (1974)    
    應召男郎 (1974)    
    無奇不有 (1975) ... 孫彪
    撈女日記 (1975)    
    火燒紅蓮寺 (1976)    
    蛇山蠱女 (1977)    
    水月門 (1977)    
    鬼馬姑爺仔 (1977)    
    撈家撈女撈上撈 (1978)    
    阿彌得道 (1979)    
    西風的故鄉 (1979)    
    小李飛刀 (1979)    
    可憐花 (1980)    
    血濺冷鷹堡 (1980)    
    盲女與狗 (1981)    
    風流彎彎刀 (1981)    
    拜錯師父叩錯頭 (1981) ... 杜九爺
    動員令 (1982)    
    人蛇大戰 (1983)