Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
高遠(1)
Kao Yuen (1)  ♂





 
Filmography (1955-1983)
 
  製片 (1 film)
    手 (1973)    
  演員 (80 films)
    闔第光臨 (1955)    
    孔雀屏 (1956)    
    捉鬼記 (1957) ... 張子琦
    丁香姑娘 (1957) ... 陸志明
    雪中蓮 (1957) ... 嚴小英-成年
    太太傳奇 (1957) ... 章超明
    風塵尤物 (1957) ... 安秀實
    婦唱夫隨 (1957)    
    搶新郎 (1958) ... 李玉
    夜夜盼郎歸 (1958) ... 賀永年
    玉手擒兇 (1958) ... 岳秋正
    屍變 (1958)    
    小月亮 (1959) ... 胡啟明
    荳寇年華 (1959) ... 彼利
    風情尤物 (1959)    
    豪門夜宴 (1959) ... 宴會賓客
    金美人 (1959)    
    有女初長成 (1960)    
    飛燕迎春 (1960)    
    雷雨 (1961) ... 周萍
    蘭閨陰影 (1961) ... 劉柏心
    生死牌 (1961) ... 張金生
    迷魂阱 (1961)    
    紅蝙蝠公寓 (1962) ... 胡明林
    詌言蜜語 (1962) ... 潘秋平
    嬌滴滴小姐 (1963)    
    董小宛 (1963) ... 冒辟殭
    八人渡蜜月 (1963) ... 朱海峰
    三求凰 (1963)    
    千里姻緣一線牽 (1963) ... 王家騏
    金鷹 (1964) ... 布爾固德
    男男女女 (1964)    
    假婿乘龍 (1964) ... 薛玫庭
    十月新娘 (1965)    
    變色龍 (1965) ... 杜亞夫
    天堂春夢 (1966) ... 胡立剛
    胭脂魂 (1966)    
    審妻 (1966) ... 王日成
    畫皮 (1966) ... 王崇文
    飛龍英雄傳 (1967) ... 馬二郎
    金面俠 (1967) ... 金面俠
    春自人間來 (1967) ... 林志成
    秀才奇遇記 (1967) ... 秀才倪俊
    迴末傳奇 (1968) ... 小張
    裸血 (1969) ... 林修明
    龍門金劍 (1969)    
    五虎屠龍 (1970)    
    龍沐香 (1970) ... 凌天嘯
    金衣大俠 (1970)    
    瘋狂殺手 (1971) ... 馬天野
    鬼怒川 (1971)    
    玉面俠 (1971)    
    千鈞一髮 (1971)    
    辣手強徒 (1972)    
    大地雙英 (1972) ... 張長明
    鐵指唐手 (1972)    
    盲拳 (1972)    
    手 (1973)    
    黑帶仇 (1973)    
    大密探 (1973)    
    蕩寇三狼 (1973)    
    應召男郎 (1974)    
    銀色大隊 (1974)    
    撈女日記 (1975)    
    無奇不有 (1975) ... 孫彪
    火燒紅蓮寺 (1976)    
    水月門 (1977)    
    鬼馬姑爺仔 (1977)    
    蛇山蠱女 (1977)    
    撈家撈女撈上撈 (1978)    
    西風的故鄉 (1979)    
    阿彌得道 (1979)    
    小李飛刀 (1979)    
    血濺冷鷹堡 (1980)    
    可憐花 (1980)    
    風流彎彎刀 (1981)    
    拜錯師父叩錯頭 (1981) ... 杜九爺
    盲女與狗 (1981)    
    動員令 (1982)    
    人蛇大戰 (1983)