Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
楊自新
Yang Tzu-Hsin
 
Filmography (1969-1986)
 
  美術 (1 film)
    殺夫 (1986)    
  道具 (19 films)
    劍中之王 (1969)    
    翠屏山 (1969)    
    王者神劍 (1969)    
    高山青 (1970)    
    不要拋棄我! (1970)    
    鬼馬小淘氣 (1974)    
    虎辮子 (1974)    
    獵人 (1975)    
    神腿鐵扇功 (1977)    
    我是一片雲 (1977)    
    鷹爪鐵布衫 (1977)    
    南拳北腿鬥金狐 (1977)    
    花非花 (1978)    
    雙馬連環 (1979)    
    蝶變 (1979)    
    雲且留住 (1981)    
    賣妻 (1985)    
    竹籬芭外的春天 (1986)    
    殺夫 (1986)