Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
楊自新
Yang Tzu-Hsin
 
Filmography (1969-1986)
 
  美術 (1 film)
    殺夫 (1986)    
  道具 (18 films)
    王者神劍 (1969)    
    劍中之王 (1969)    
    翠屏山 (1969)    
    不要拋棄我! (1970)    
    高山青 (1970)    
    鬼馬小淘氣 (1974)    
    虎辮子 (1974)    
    獵人 (1975)    
    鷹爪鐵布衫 (1977)    
    南拳北腿鬥金狐 (1977)    
    神腿鐵扇功 (1977)    
    我是一片雲 (1977)    
    花非花 (1978)    
    蝶變 (1979)    
    雙馬連環 (1979)    
    賣妻 (1985)    
    殺夫 (1986)    
    竹籬芭外的春天 (1986)