Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李佳(1)
Lee Kai
 
Filmography (1935-1986)
 
  製片 (3 films)
    危城鶼鰈 (1955)    
    孤兒行 (1955)    
    斬龍遇仙 (1956)    
  導演 (5 films)
    豪華闊少 (1938)    
    烈女行 (1939)    
    烏衣隊 (1939)    
    孤兒行 (1955)    
    危城鶼鰈 (1955)    
  演員 (2 films)
    神秘之夜 (1937)    
    豪華闊少 (1938)    
  配樂 (1 film)
    火燒阿房宮 (1935)    
  策劃 (1 film)
    崑崙奴夜盜紅綃 (1956)    
  編劇 (6 films)
    人生曲 (1937)    
    豪華闊少 (1938)    
    孤兒行 (1938)    
    烏衣隊 (1939)    
    孤兒淚 (1949)    
    黑炮事件 (1986)