Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
楊松
Yang Song (1)
 
Filmography (1969-2014)
 
  監製 (3 films)
    兄弟 (2004)    
    生死劫 (2005)    
    小河親過我的臉 (2014)    
  美術 (18 films)
    金沙刀 (1969)    
    功夫傳人之龍拳小子 (1978)    
    鎖情劫 (1983)    
    紋身魔女 (1988)    
    站壁的女人 (1988)    
    欲海昇沉 (1988)    
    轟天雙雄 (1988)    
    歷劫情花 (1988)    
    重犯出擊 (1988)    
    欲網挑情 (1988)    
    浪女蒸發令 (1988)    
    墜落天使 (1988)    
    勾魂黑薔薇 (1988)    
    愛的枷鎖 (1988)    
    畸情殺手 (1988)    
    情鎖高危日 (1988)    
    女霸王 (1988)    
    午夜之狼 (1989)