Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黎兆華(2)
Lai Siu-Wah
 
Filmography (1946-1982)
 
  化妝 (226 films)
    大地回春 (1946)    
    肉山藏妲己 (1949)    
    玉女情仇 (1953)    
    春 (1953)    
    怨女情癡 (1953)    
    豬八戒招親 (1953)    
    日出 (1953)    
    黃飛鴻一棍伏三霸 (1953)    
    金蘭姊妹 (1954)    
    大雷雨 (1954)    
    碧血黃花 (1954)    
    秋 (1954)    
    重續今生未了緣 (1954)    
    豪華世家 (1954)    
    情賊沙三少 (1954)    
    春回人間 (1954)    
    萬惡以淫為首 (1955)    
    蠻女鬥七雄 (1955)    
    賣怪魚龜山起禍 (1955)    
    故苑又逢春 (1955)    
    愛(下集) (1955)    
    復活 (1955)    
    鴛鴦譜 (1955)    
    兩地相思 (1955)    
    斷鴻零雁記 (1955)    
    碎琴樓 (1955)    
    後窗 (1955)    
    長相憶 (1955)    
    胭脂虎 (1955)    
    愛(上集) (1955)    
    寒夜 (1955)    
    姊妹心 (1955)    
    愛情三部曲 (1955)    
    寶蓮燈 (1956)    
    朱門怨 (1956)    
    火 (1956)    
    呂布搶貂蟬 (1956)    
    黃飛鴻義救賣魚燦 (1956)    
    勾魂使者 (1956)    
    世家子弟 (1956)    
    霧美人 (1956)    
    牆 (1956)    
    虎將奪王妃 (1956)    
    梅娘 (1956)    
    黃飛鴻橫掃小北江 (1956)    
    江湖奇俠 (新火燒紅蓮寺) (1956)    
    原野 (1956)    
    唐伯虎與秋香 (1956)    
    關公月下釋貂蟬 (1956)    
    情憎俞到瀟湘館 (1956)    
    梁紅玉擊鼓退金兵 (1956)    
    桃花江 (1956)    
    七重天 (1956)    
    嬌嬌女 (1956)    
    出谷黃鶯 (1956)    
    孔明三氣周瑜 (1956)    
    999命案 (1956)    
    新婚夫婦 (1956)    
    插錯美人頭 (1957)    
    寶扇緣 (1957)    
    信陵君竊符救趙 (1957)    
    鬼夜哭 (1957)    
    百里奚忘恩負義 (1957)    
    蟹美人(上集) (1957)    
    神女會襄王 (1957)    
    龍虎渡姜公 (1957)    
    黃飛鴻喋血馬鞍山 (1957)    
    包公合珠記 (1957)    
    捉姦記 (1957)    
    半世老婆奴 (1957)    
    血染黃金 (1957)    
    龍女 (1957)    
    財星高照 (1957)    
    荔枝記 (1957)    
    水滸傳:知取生辰綱 (1957)    
    仙女戲魔王 (1957)    
    烈女春香 (1957)    
    無情大海有情天 (1957)    
    借新娘(探親家) (1958)    
    賊王子 (1958)    
    海王子 (1958)    
    殺妻案 (1958)    
    廣告女郎 (1958)    
    紅娘 (1958)    
    美人春夢 (1958)    
    正德皇夜探龍鳳店 (1958)    
    黑俠擒兇 (1958)    
    風火送慈雲(上集) (1958)    
    鮮花殘淚 (1958)    
    金鳳凰 (1958)    
    歷盡滄桑一美人 (1958)    
    蜜月風雲 (1958)    
    月宮寶盒 (1958)    
    樊梨花金光陣產子 (1958)    
    神童捉賊記 (1958)    
    新肉山藏妲己 (1958)    
    橫刀奪愛 (1958)    
    龍飛鳳舞 (1958)    
    紫薇園的秋天 (1958)    
    海演春色 (1959)    
    王先生著錯老婆鞋 (1959)    
    王先生騎正胭脂馬 (1959)    
    血洒情花 (1959)    
    金殿審人頭(上集) (1959)    
    火葬爛頭何 (1959)    
    小花貓 (1959)    
    天堂兒女 (1959)    
    金釵引鳳凰 (1959)    
    路 (1959)    
    何處是兒家 (1959)    
    一命三兇手 (1959)    
    王先生行正桃花運 (1959)    
    女俠黃鶯夜破三屍案 (1959)    
    野花香 (1959)    
    紅粉冤情 (1960)    
    女權 (1960)    
    人海孤鴻 (1960)    
    五兒哭墳 (1960)    
    翠樓春曉 (1960)    
    蜜月驚魂 (1960)    
    我要活下去 (1960)    
    苦心蓮(上集) (1960)    
    毒手 (1960)    
    晚娘 (1960)    
    連理枝 (1960)    
    猛鬼孤兒 (1960)    
    七喜臨門 (1960)    
    秋風殘葉 (1960)    
    雷雨之夜 (1960)    
    女飛俠黃鶯巧破鑽石黨 (1960)    
    秘密三女探 (1960)    
    苦心蓮(下集) (1960)    
    神燈 (1960)    
    天下第一劍(上集) (1961)    
    仙鶴神針 (1961)    
    殺人王大戢扭計深 (1961)    
    武林十三劍(上集) (1961)    
    火窟幽蘭 (1961)    
    夜夜杜鵑啼 (1961)    
    血手套 (1961)    
    天下第一劍(下集) (1961)    
    黑夜怪談 (1961)    
    古廟幽魂 (1961)    
    夜半幽靈 (1961)    
    天倫(上集) (1961)    
    銀紙萬歲 (1961)    
    武林十三劍(下集) (1961)    
    神偷情賊(下集) (1962)    
    夫妻的秘密 (1962)    
    火燄山 (1962)    
    暴雨紅蓮 (1962)    
    石鬼仔出世 (1962)    
    穆桂英招親 (1962)    
    釵頭鳳 (1962)    
    神秘的兇手? (1962)    
    春滿帝皇家 (1962)    
    神偷情賊(上集) (1962)    
    患難真情 (1962)    
    小偵探 (1962)    
    雙鳳仇 (1962)    
    方世玉武當山招親 (1962)    
    仙鶴神針新傳(上集) (1962)    
    美人如玉劍如虹 (1962)    
    富貴神仙 (1962)    
    離鄉情淚 (1962)    
    苦海明珠 (1962)    
    瓊樓魔影 (1962)    
    龍女三娘 (1963)    
    金夫人 (1963)    
    劍俠金縷衣(下集) (1963)    
    劍神傳(上集) (1963)    
    第一號女賊 (1963)    
    苦海一賢婦(下集) (1963)    
    香海情潮 (1963)    
    清官斬孝女 (1963)    
    苦海一賢婦(上集) (1963)    
    怪俠燕子飛 (1963)    
    劍俠金縷衣(上集) (1963)    
    秋鳳(下集) (1963)    
    工廠皇后 (1963)    
    少女懷春 (1963)    
    胡奎賣人頭 (1963)    
    斷腸花 (1963)    
    卿何薄命 (1963)    
    大富之家 (1963)    
    八表雄風 (1963)    
    一屍五命案 (1963)    
    猿女復仇記 (1963)    
    錦秀年華 (1963)    
    含淚的玫瑰 (1963)    
    秋鳳(上集) (1963)    
    血掌印 (1964)    
    神劍王子 (1964)    
    打龍袍 (1964)    
    香港一婦人 (1964)    
    冷燕飄零 (1964)    
    恨海情花 (1964)    
    999毒天鵝 (1964)    
    聊齋誌異 (1965)    
    聊齋誌異續集 (1967)    
    嫁不嫁 (1970)    
    關不住的春光 (1970)    
    強龍惡寇 (1973)    
    小老虎 (1973)    
    賊殺賊 (1973)    
    水為財 (1974)    
    一年幽夢 (1974)    
    女魔 (1974)    
    三笑姻緣 (1975)    
    大家樂 (1975)    
    遊戲人間三百年 (1975)    
    蠱惑女光棍才 (1975)    
    大毒后 (1976)    
    池女 (1976)    
    血海螳螂仇 (1977)    
    床上的故事 (1977)    
    滾女搵老襯 (1977)    
    入冊 (1977)    
    醉貓師傅 (1978)    
    O女 (1978)    
    猴形扣手 (1979)    
    天才功夫 (1979)    
    巡捕房 (1980)    
    空手入白刃 (1980)    
    不准掉頭 (1981)    
    越南仔 (1982)    
  髮型 (1 film)
    春滿帝皇家 (1962)    
  美術 (1 film)
    劉海遇仙 (1961)    
  服裝 (1 film)
    亡命浪子 (1973)