Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黎兆華(2)
Lai Siu-Wah
 
Filmography (1946-1982)
 
  化妝 (220 films)
    大地回春 (1946)    
    肉山藏妲己 (1949)    
    玉女情仇 (1953)    
    春 (1953)    
    怨女情癡 (1953)    
    豬八戒招親 (1953)    
    日出 (1953)    
    黃飛鴻一棍伏三霸 (1953)    
    情賊沙三少 (1954)    
    春回人間 (1954)    
    金蘭姊妹 (1954)    
    大雷雨 (1954)    
    碧血黃花 (1954)    
    秋 (1954)    
    重續今生未了緣 (1954)    
    豪華世家 (1954)    
    愛情三部曲 (1955)    
    萬惡以淫為首 (1955)    
    蠻女鬥七雄 (1955)    
    賣怪魚龜山起禍 (1955)    
    故苑又逢春 (1955)    
    愛(下集) (1955)    
    鴛鴦譜 (1955)    
    兩地相思 (1955)    
    復活 (1955)    
    斷鴻零雁記 (1955)    
    碎琴樓 (1955)    
    後窗 (1955)    
    長相憶 (1955)    
    胭脂虎 (1955)    
    愛(上集) (1955)    
    寒夜 (1955)    
    姊妹心 (1955)    
    孔明三氣周瑜 (1956)    
    999命案 (1956)    
    新婚夫婦 (1956)    
    朱門怨 (1956)    
    火 (1956)    
    寶蓮燈 (1956)    
    黃飛鴻義救賣魚燦 (1956)    
    勾魂使者 (1956)    
    呂布搶貂蟬 (1956)    
    世家子弟 (1956)    
    霧美人 (1956)    
    牆 (1956)    
    梅娘 (1956)    
    虎將奪王妃 (1956)    
    黃飛鴻橫掃小北江 (1956)    
    江湖奇俠 (新火燒紅蓮寺) (1956)    
    原野 (1956)    
    關公月下釋貂蟬 (1956)    
    唐伯虎與秋香 (1956)    
    梁紅玉擊鼓退金兵 (1956)    
    情憎俞到瀟湘館 (1956)    
    桃花江 (1956)    
    七重天 (1956)    
    出谷黃鶯 (1956)    
    嬌嬌女 (1956)    
    水滸傳:知取生辰綱 (1957)    
    財星高照 (1957)    
    荔枝記 (1957)    
    仙女戲魔王 (1957)    
    烈女春香 (1957)    
    無情大海有情天 (1957)    
    插錯美人頭 (1957)    
    寶扇緣 (1957)    
    鬼夜哭 (1957)    
    百里奚忘恩負義 (1957)    
    信陵君竊符救趙 (1957)    
    神女會襄王 (1957)    
    蟹美人(上集) (1957)    
    黃飛鴻喋血馬鞍山 (1957)    
    龍虎渡姜公 (1957)    
    包公合珠記 (1957)    
    捉姦記 (1957)    
    半世老婆奴 (1957)    
    血染黃金 (1957)    
    龍女 (1957)    
    新肉山藏妲己 (1958)    
    紫薇園的秋天 (1958)    
    橫刀奪愛 (1958)    
    龍飛鳳舞 (1958)    
    借新娘(探親家) (1958)    
    賊王子 (1958)    
    殺妻案 (1958)    
    海王子 (1958)    
    美人春夢 (1958)    
    廣告女郎 (1958)    
    紅娘 (1958)    
    正德皇夜探龍鳳店 (1958)    
    黑俠擒兇 (1958)    
    鮮花殘淚 (1958)    
    風火送慈雲(上集) (1958)    
    歷盡滄桑一美人 (1958)    
    金鳳凰 (1958)    
    蜜月風雲 (1958)    
    月宮寶盒 (1958)    
    樊梨花金光陣產子 (1958)    
    女俠黃鶯夜破三屍案 (1959)    
    野花香 (1959)    
    海演春色 (1959)    
    王先生騎正胭脂馬 (1959)    
    王先生著錯老婆鞋 (1959)    
    金殿審人頭(上集) (1959)    
    血洒情花 (1959)    
    火葬爛頭何 (1959)    
    小花貓 (1959)    
    天堂兒女 (1959)    
    金釵引鳳凰 (1959)    
    路 (1959)    
    何處是兒家 (1959)    
    一命三兇手 (1959)    
    王先生行正桃花運 (1959)    
    秘密三女探 (1960)    
    苦心蓮(下集) (1960)    
    神燈 (1960)    
    紅粉冤情 (1960)    
    五兒哭墳 (1960)    
    女權 (1960)    
    人海孤鴻 (1960)    
    翠樓春曉 (1960)    
    蜜月驚魂 (1960)    
    苦心蓮(上集) (1960)    
    毒手 (1960)    
    我要活下去 (1960)    
    晚娘 (1960)    
    連理枝 (1960)    
    秋風殘葉 (1960)    
    猛鬼孤兒 (1960)    
    七喜臨門 (1960)    
    雷雨之夜 (1960)    
    女飛俠黃鶯巧破鑽石黨 (1960)    
    天倫(上集) (1961)    
    武林十三劍(下集) (1961)    
    銀紙萬歲 (1961)    
    天下第一劍(上集) (1961)    
    仙鶴神針 (1961)    
    殺人王大戢扭計深 (1961)    
    武林十三劍(上集) (1961)    
    火窟幽蘭 (1961)    
    夜夜杜鵑啼 (1961)    
    血手套 (1961)    
    天下第一劍(下集) (1961)    
    夜半幽靈 (1961)    
    黑夜怪談 (1961)    
    古廟幽魂 (1961)    
    仙鶴神針新傳(上集) (1962)    
    離鄉情淚 (1962)    
    美人如玉劍如虹 (1962)    
    富貴神仙 (1962)    
    瓊樓魔影 (1962)    
    苦海明珠 (1962)    
    神偷情賊(下集) (1962)    
    火燄山 (1962)    
    暴雨紅蓮 (1962)    
    夫妻的秘密 (1962)    
    石鬼仔出世 (1962)    
    穆桂英招親 (1962)    
    神秘的兇手? (1962)    
    春滿帝皇家 (1962)    
    神偷情賊(上集) (1962)    
    小偵探 (1962)    
    患難真情 (1962)    
    雙鳳仇 (1962)    
    方世玉武當山招親 (1962)    
    錦秀年華 (1963)    
    猿女復仇記 (1963)    
    秋鳳(上集) (1963)    
    金夫人 (1963)    
    龍女三娘 (1963)    
    劍神傳(上集) (1963)    
    第一號女賊 (1963)    
    香海情潮 (1963)    
    清官斬孝女 (1963)    
    苦海一賢婦(下集) (1963)    
    苦海一賢婦(上集) (1963)    
    怪俠燕子飛 (1963)    
    秋鳳(下集) (1963)    
    工廠皇后 (1963)    
    卿何薄命 (1963)    
    少女懷春 (1963)    
    胡奎賣人頭 (1963)    
    大富之家 (1963)    
    八表雄風 (1963)    
    一屍五命案 (1963)    
    恨海情花 (1964)    
    999毒天鵝 (1964)    
    血掌印 (1964)    
    神劍王子 (1964)    
    打龍袍 (1964)    
    香港一婦人 (1964)    
    冷燕飄零 (1964)    
    聊齋誌異 (1965)    
    聊齋誌異續集 (1967)    
    嫁不嫁 (1970)    
    關不住的春光 (1970)    
    強龍惡寇 (1973)    
    小老虎 (1973)    
    賊殺賊 (1973)    
    一年幽夢 (1974)    
    女魔 (1974)    
    水為財 (1974)    
    三笑姻緣 (1975)    
    大家樂 (1975)    
    遊戲人間三百年 (1975)    
    蠱惑女光棍才 (1975)    
    大毒后 (1976)    
    池女 (1976)    
    血海螳螂仇 (1977)    
    床上的故事 (1977)    
    滾女搵老襯 (1977)    
    入冊 (1977)    
    醉貓師傅 (1978)    
    O女 (1978)    
    天才功夫 (1979)    
    猴形扣手 (1979)    
    空手入白刃 (1980)    
    巡捕房 (1980)    
    不准掉頭 (1981)    
    越南仔 (1982)    
  髮型 (1 film)
    春滿帝皇家 (1962)    
  美術 (1 film)
    劉海遇仙 (1961)    
  服裝 (1 film)
    亡命浪子 (1973)