Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳中堅
Chan Chung-Kin  ♂





 
Filmography (1947-1991)
 
  副導演 (12 films)
    白頭情侶 (1947)    
    哪宅梅山收七怪 (1949)    
    擺錯迷魂陣 (1950)    
    魔鬼家庭 (1950)    
    孤鳳啼痕 (1950)    
    血染杜鵑紅 (1951)    
    迷樓金粉 (1952)    
    艷曲醉郎心 (1952)    
    雙孝子劈棺救母 (1959)    
    一柱擎天雙虎將 (1961)    
    旱天雷 (1962)    
    追求妙遇 (1969)    
  導演 (9 films)
    好女十八嫁 (1954)    
    陳世美與秦香蓮 (1955)    
    莪愛薄情郎 (1956)    
    馬騮精出世(上集) (1962)    
    唐三藏取西經 (1962)    
    武當七俠 (1963)    
    母血洗兒刀 (1963)    
    虹霓關 (1964)    
    神鵰女俠 (1965)    
  助理指導 (1 film)
    雙考女萬里尋親 (1960)    
  剪接 (5 films)
    花和尚大鬧五台山 (1950)    
    血染杜鵑紅 (1951)    
    艷曲醉郎心 (1952)    
    陳世美與秦香蓮 (1955)    
    兩傻擒兇記 (1959)    
  演員 (47 films)
    情賊白菊花 (1947)    
    白頭情侶 (1947)    
    終須有日龍穿鳳 (1948)    
    擺錯迷魂陣 (1950) ... 黃老六
    血染杜鵑紅 (1951) ... 經理
    長相憶 (1955)    
    小歌女 (1958)    
    天倫(上集) (1961) ... 鄭先生
    三傻尋女 (1963)    
    蜜月 (1965) ... 陳醫生
    撈世界要醒目 (1965) ... 播音台主任
    青山依舊夕陽紅 (1965)    
    萍嫂(下集) (1965)    
    影迷公主 (1966) ... 尚藝
    小康之家 (1966) ... 經理
    小姐、先生、師奶 (1967)    
    英雄本色 (1967)    
    玉女神偷 (1967) ... 記者
    紫色風雨夜 (1968) ... 莫團長
    七彩難兄難弟 (1968)    
    青春戀歌 (1968)    
    冬戀 (1968)    
    玉女添丁 (1968) ... 陶汝庭
    春曉人歸時 (1968) ... 林校長
    冷暖青春 (1969)    
    追求妙遇 (1969) ... 伍先生
    臥虎村 (1969)    
    英雄後代 (1969)    
    肝膽照江湖 (1970) ... 二叔
    古鐘風雲 (1970) ... 羅山
    過江龍 (1970)    
    天堂奇遇 (1970)    
    俠骨丹心 (1971)    
    群芳譜 (1972)    
    半生牛馬 (1972)    
    苗寨烽火 (1973)    
    屈原 (1973) ... 大夫
    鐵樹開花 (1973)    
    光棍神偷雙彩鳳 (1978)    
    偷食搶食搵飯食 (1978) ... 周伯
    怪客 (1979)    
    鬼馬智多星 (1979)    
    密殺令 (1980) ... 傅光宅
    鬥氣小神仙 (1985)    
    小生夢驚魂 (1987)    
    血裸祭 (1989)    
    英雄淚 (1991)    
  編劇 (4 films)
    倫文敘與李春花 (1955)    
    莪愛薄情郎 (1956)    
    財神到 (1962)    
    武當七俠 (1963)