Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
席素然
Chak So-Yin
Aliases:  席素然錄音室
 
Filmography (1976-1991)
 
  特別視效 (32 films)
    唐山弟子 (1976)    
    鷹爪螳螂 (1977)    
    飄香劍雨 (1977)    
    龍拳蛇手鬥蜘蛛 (1978)    
    神刀流星拳 (1978)    
    三豐獨闖少林 (1978)    
    勾魂針奪命拳 (1978)    
    賭命走天涯 (1978)    
    浪子快刀 (1979)    
    七步迷蹤 (1979)    
    風流殘劍血無痕 (1980)    
    蜜月怪手 (1980)    
    離別鈞 (1980)    
    劍氣蕭蕭孔雀翎 (1980)    
    護花鈴 (1981)    
    借屍還魂 (1981)    
    女王蜂 (1981)    
    誰敢惹我 (1981)    
    少林寺傳奇 (1981)    
    復仇者 (1982)    
    沙煲兄弟 (1982)    
    野豹 (1984)    
    殭屍小子 (1985)    
    靈幻童子 (1986)    
    殭屍怕怕 (1986)    
    捉鬼雜牌軍 (1987)    
    靈幻七小寶 (1988)    
    七匹狼2 (1989)    
    霹靂警花 (1989)    
    七匹狼 (1989)    
    花心撞到鬼 (1990)    
    鬼屋小精靈 (1990)    
  錄音 (1 film)
    魔域飛龍 (1991)    
  配樂 (6 films)
    鎖情劫 (1983)    
    畸情殺手 (1988)    
    紋身魔女 (1988)    
    重犯出擊 (1988)    
    欲網挑情 (1988)    
    欲海昇沉 (1988)