Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃英(1)
Wong Ying (1)  ♂
Aliases:  黃鶯


 
Filmography (1951-1974)
 
  演員 (105 films)
    鳳還巢 (1951)    
    三千金 (1952)    
    洛陽橋 (1952)    
    新陳三五娘 (1952) ... 陳三
    難測婦人心 (1954)    
    陳三五娘 (1954)    
    陳世美不認前妻 (1955) ... 陳世美
    牛郎織女 (1955)    
    蓮花庵 (1955)    
    包公審月英 (1955)    
    劫後鴛鴦 (1955)    
    兒女情深 (1955) ... 立民
    狀元貪駙馬 (1955)    
    兒女情深 (1955)    
    孟姜女哭倒萬里長城 (1955)    
    詹典嫂告御狀 (1956)    
    昭君出塞 (1956)    
    連理生韓琦 (1956)    
    呂四娘大破血滴子 (1956)    
    泉州姑嫂塔 (1956)    
    新西廂記 (1956)    
    花魁女賣油郎 (1956)    
    鳳還巢 (1956)    
    安安尋母 (1956)    
    百里奚忘恩負義 (1957) ... 分飾百里奚, 成年百里視
    空谷蘭 (1957)    
    桃花鄉 (1957)    
    八仙鬧江南 (1957)    
    隱身女俠 (1957)    
    小鳳 (1957) ... 寄寒
    七世夫妻 (1957)    
    孝女報父仇 (1957) ... 趙仁傑
    雷劈惡家姑 (1957)    
    三娘教子 (1957)    
    真假姻緣 (1957)    
    多情女郎 (1958)    
    慈母心 (1958)    
    雌雞隨鳳飛 (1958)    
    熱女郎 (1958) ... 張志誠
    雙喜臨門 (1958)    
    將錯就錯 (1958) ... 莊文輝
    魂斷藍橋 (1958) ... 崔國樑
    望夫歸 (1958)    
    大舜耕田 (1958) ... 大舜-成年
    曼波姑娘 (1958)    
    蓬門碧玉 (1958) ... 張少平
    搖鼓記 (1958)    
    孤兒救祖 (1958)    
    人鬼戀 (1958)    
    浴室丟屍 (1958)    
    十七十八正當時 (1958)    
    王先生到香港嫁女 (1958) ... 林傑生
    番客嬸海外尋夫 (1958) ... 馬伯良
    選女婿 (1958)    
    陳杏元思釵 (1958)    
    蜜月風雲 (1958) ... 黃世才
    番婆弄 (1958) ... 陳良
    錢錢錢 (1958)    
    龍交龍鳳交鳳 (1958)    
    少女十八變 (1958)    
    冤家變親家 (1958)    
    誤入歧途 (1958)    
    女阿飛 (1958)    
    乞丐與藝妲 (1958)    
    三元奪妻 (1958)    
    桃花搭渡 (1958)    
    一世人辛苦為了家 (1959)    
    山歌皇后 (1959)    
    馬來娘惹 (1959)    
    王先生過新年 (1959)    
    假鳳虛凰 (1959)    
    窮鬼車大炮 (1959)    
    好夫妻 (1959) ... 黃劍魂
    心心相印 (1959)    
    想要嫁番客 (1959)    
    鈔票滿天飛 (1959)    
    小花貓 (1959) ... 張少平
    何仙姑 (1959) ... 謝端
    假夫妻 (1959)    
    王哥柳哥 (1959)    
    愛與恨 (1959)    
    野赤查某戇男子 (1959)    
    新加坡小姐 (1959)    
    王先生做壽 (1959)    
    火燒紅蓮寺(第四集) (1959)    
    臭頭娶水某 (1959)    
    好花插牛屎 (1959)    
    翠翠姑娘 (1959) ... 黃二春
    益春留傘 (1959) ... 陳三
    黑市丈夫 (1959)    
    火燒紅蓮寺(三集) (1959)    
    假正經 (1959)    
    姑嫂情深 (1959)    
    我愛少年家 (1959)    
    三輪車夫之戀 (1959)    
    廈門阿姊 (1959)    
    廣告美人 (1959)    
    王先生到香港探親 (1959)    
    蜈蚣蛤仔蛇 (1959)    
    夫妻相罵 (1959)    
    窮人娶水某 (1959)    
    太太吃醋 (1959)    
    紅鞋 (1959)    
    手銬與犯罪 (1964)    
    婚姻大事 (1974)