Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃英(1)
Wong Ying (1)  ♂
Aliases:  黃鶯


 
Filmography (1951-1974)
 
  演員 (105 films)
    鳳還巢 (1951)    
    洛陽橋 (1952)    
    新陳三五娘 (1952) ... 陳三
    三千金 (1952)    
    陳三五娘 (1954)    
    難測婦人心 (1954)    
    劫後鴛鴦 (1955)    
    兒女情深 (1955) ... 立民
    兒女情深 (1955)    
    狀元貪駙馬 (1955)    
    孟姜女哭倒萬里長城 (1955)    
    陳世美不認前妻 (1955) ... 陳世美
    牛郎織女 (1955)    
    蓮花庵 (1955)    
    包公審月英 (1955)    
    連理生韓琦 (1956)    
    呂四娘大破血滴子 (1956)    
    泉州姑嫂塔 (1956)    
    新西廂記 (1956)    
    花魁女賣油郎 (1956)    
    鳳還巢 (1956)    
    安安尋母 (1956)    
    詹典嫂告御狀 (1956)    
    昭君出塞 (1956)    
    小鳳 (1957) ... 寄寒
    七世夫妻 (1957)    
    孝女報父仇 (1957) ... 趙仁傑
    雷劈惡家姑 (1957)    
    三娘教子 (1957)    
    真假姻緣 (1957)    
    空谷蘭 (1957)    
    百里奚忘恩負義 (1957) ... 分飾百里奚, 成年百里視
    桃花鄉 (1957)    
    隱身女俠 (1957)    
    八仙鬧江南 (1957)    
    蓬門碧玉 (1958) ... 張少平
    曼波姑娘 (1958)    
    人鬼戀 (1958)    
    搖鼓記 (1958)    
    孤兒救祖 (1958)    
    番客嬸海外尋夫 (1958) ... 馬伯良
    浴室丟屍 (1958)    
    十七十八正當時 (1958)    
    王先生到香港嫁女 (1958) ... 林傑生
    選女婿 (1958)    
    陳杏元思釵 (1958)    
    蜜月風雲 (1958) ... 黃世才
    錢錢錢 (1958)    
    番婆弄 (1958) ... 陳良
    龍交龍鳳交鳳 (1958)    
    少女十八變 (1958)    
    乞丐與藝妲 (1958)    
    冤家變親家 (1958)    
    誤入歧途 (1958)    
    女阿飛 (1958)    
    桃花搭渡 (1958)    
    三元奪妻 (1958)    
    雌雞隨鳳飛 (1958)    
    多情女郎 (1958)    
    慈母心 (1958)    
    熱女郎 (1958) ... 張志誠
    雙喜臨門 (1958)    
    將錯就錯 (1958) ... 莊文輝
    魂斷藍橋 (1958) ... 崔國樑
    望夫歸 (1958)    
    大舜耕田 (1958) ... 大舜-成年
    何仙姑 (1959) ... 謝端
    假夫妻 (1959)    
    愛與恨 (1959)    
    王哥柳哥 (1959)    
    野赤查某戇男子 (1959)    
    火燒紅蓮寺(第四集) (1959)    
    新加坡小姐 (1959)    
    王先生做壽 (1959)    
    翠翠姑娘 (1959) ... 黃二春
    臭頭娶水某 (1959)    
    好花插牛屎 (1959)    
    火燒紅蓮寺(三集) (1959)    
    益春留傘 (1959) ... 陳三
    黑市丈夫 (1959)    
    假正經 (1959)    
    三輪車夫之戀 (1959)    
    姑嫂情深 (1959)    
    我愛少年家 (1959)    
    廈門阿姊 (1959)    
    蜈蚣蛤仔蛇 (1959)    
    廣告美人 (1959)    
    王先生到香港探親 (1959)    
    紅鞋 (1959)    
    夫妻相罵 (1959)    
    窮人娶水某 (1959)    
    太太吃醋 (1959)    
    假鳳虛凰 (1959)    
    一世人辛苦為了家 (1959)    
    山歌皇后 (1959)    
    馬來娘惹 (1959)    
    王先生過新年 (1959)    
    窮鬼車大炮 (1959)    
    好夫妻 (1959) ... 黃劍魂
    心心相印 (1959)    
    想要嫁番客 (1959)    
    鈔票滿天飛 (1959)    
    小花貓 (1959) ... 張少平
    手銬與犯罪 (1964)    
    婚姻大事 (1974)