Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李德榮
Jeff Lee Tak-Wing

 
Filmography (1992-2019)
 
  髮型 (40 films)
    神偷次世代 (2000)    
    豪情 (2003)    
    新紮師姐 (2003)    
    廟街公主 (2003)    
    戀上你的床 (2003)    
    公主復仇記 (2004)    
    旺角黑夜 (2004)    
    早熟 (2005)    
    借兵 (2005)    
    神經俠侶 (2005)    
    妻骨未寒 (2006)    
    超班寶寶 (2006)    
    3分鐘先生 (2006)    
    降頭 (2007)    
    老港正傳 (2007)    
    破事兒 (2007)    
    我老婆係賭聖 (2008)    
    三不管 (2008)    
    戰無雙 (2009)    
    一路有你 (2010)    
    分手說愛你 (2010)    
    西風烈 (2010)    
    奪命金 (2011)    
    東成西就2011 (2011)    
    戀夏戀夏戀戀下 (2011)    
    低俗喜劇 (2012)    
    大追捕 (2012)    
    我老婆唔夠秤II:我老公唔生性 (2012)    
    殭屍 (2013)    
    愛尋迷 (2014)    
    死開啲啦 (2015)    
    浮華宴 (2015)    
    S風暴 (2016)    
    選老坐 (2016)    
    西謊極落之太爆太子太空艙 (2017)    
    三十兒立 (2017)    
    空手道 (2017)    
    失眠 (2017)    
    逆流大叔 (2018)    
    使徒行者2諜影行動 (2019)    
  演員 (5 films)
    買起曼克頓 (1992)    
    流氓醫生 (1995)    
    豪情 (2003)    
    單身男女 (2011) ... 髮型師
    三十兒立 (2017)