Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
馮先
Fung Sin
 
Filmography (1955-1972)
 
  化妝 (35 films)
    銀鳳 (1955)    
    川島芳子 (1955)    
    著錯舅爺鞋 (1956)    
    烈女報夫仇 (1956)    
    生路 (1956)    
    楊八妹招親 (1956)    
    王昭君琵琶動漢皇 (1956)    
    狂風暴雨吊寒梅 (1956)    
    方世玉義救洪熙官 (1956)    
    麗鬼呼聲 (1956)    
    女俠紅蝴蝶 (1957)    
    無頭東宮生太子(下集大結局) (1957)    
    春光無限好 (1957)    
    賣肉養孤兒 (1957)    
    鐵咀雞水鬼陞城隍 (1957)    
    無頭東宮生太子(上集) (1957)    
    狐仙奇緣 (1957)    
    仙女牧羊 (1958)    
    玉女驚魂 (1958)    
    流浪兒 (1958)    
    貂蟬 (1958)    
    浪子回頭 (1958)    
    獨立橋之戀 (1959)    
    桃花扇 (1961)    
    沙三少與俏銀姐 (1961)    
    血掌殺姑案 (1961)    
    鬼仔報親仇 (1961)    
    搶老婆 (1962)    
    碧玉簪 (1962)    
    午夜勾魂 (1962)    
    唐三藏取西經 (1962)    
    鳳閣驚魂 (1963)    
    山歌姻緣 (1965)    
    鐵扇公主 (1966)    
    愛奴 (1972)