Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳召
Chan Chiu (1)
 
Filmography (1953-1983)
 
  導演 (1 film)
    美色飄香 (1983)    
  編劇 (30 films)
    風流天子 (1953)    
    秋戀 (1954)    
    銀河抱月 (1955)    
    江湖奇俠 (新火燒紅蓮寺) (1956)    
    倒亂乾坤 (1956)    
    婦唱夫隨 (1957)    
    夜來香 (1957)    
    男大當婚 (1957)    
    甜甜蜜蜜 (1959)    
    真假千金 (1959)    
    同心結 (1959)    
    一夜難忘 (1961)    
    鍍金世界 (1962)    
    八人渡蜜月 (1963)    
    大富之家 (1963)    
    金鷹 (1964)    
    珍珠魔鬼火 (1964)    
    變色龍 (1965)    
    斷腸玫瑰 (1966)    
    未婚夫妻 (1966)    
    審妻 (1966)    
    我來也 (1966)    
    春自人間來 (1967)    
    烽火孤鴻 (1967)    
    石敢當 (1968)    
    臥虎村 (1969)    
    虎口拔牙 (1969)    
    過江龍 (1970)    
    錯有錯著 (1980)    
    父子情 (1981)