Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張冰茜
Chang Ping-Sie  ♀





 
Filmography (1955-1966)
 
  演員 (21 films)
    不要離開我 (1955)    
    大兒女經 (1955)    
    鑽花竊賊 (1955) ... 王曼麗
    玫瑰岩 (1956)    
    大富之家 (1956)    
    三戀 (1956) ... 陸雪
    日出 (1956)    
    小咪趣史 (1958)    
    有女懷春 (1958) ... 貝珍
    未出嫁的媽媽 (1958)    
    機伶鬼與小懶貓 (1959) ... 小懶貓張大象
    豪門夜宴 (1959) ... 宴會賓客
    錦上添花 (1959)    
    脂粉小霸王 (1960) ... 張小寶-大隻佬
    飛燕迎春 (1960)    
    滿園春色 (1961)    
    對窗戀 (1962) ... 阿蘭
    紅蝙蝠公寓 (1962) ... 陳希瑪
    黃金萬兩 (1965) ... 陳琪
    艷遇 (1965) ... 李素英
    鴛鴦帕 (1966) ... 鳳貞