Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
馬鴻永
Ma Hong-Yong
Aliases:  馬鳴永
 
Filmography (1977-1986)
 
  監製 (15 films)
    七俠八義 (1978)    
    飛燕蝴蝶斬 (1978)    
    浪子遊龍 (1978)    
    凌晨六點槍聲 (1979)    
    錯誤的第一步 (1979)    
    小丑 (1980)    
    大小姐與流浪漢 (1981)    
    黑色大亨 (1981)    
    望子成龍 (1981)    
    陽陽俊 (1981)    
    脂粉奇兵 (1982)    
    風車與火車 (1983)    
    小妹小子牛仔褲 (1983)    
    三大名捕會京師 (1983)    
    5711438 (1986)    
  策劃 (1 film)
    聖劍風雲 (1977)    
  出品人 (1 film)
    慧眼識英雄 (1982)