Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳宮燕
Ng Kung-Yin  ♀
 
Filmography (1952-1957)
 
  演員 (19 films)
    黃金萬両 (1952)    
    行正桃花運 (1953) ... 武燕嬌
    拉車被辱 (1953)    
    孝子扮新娘 (1953) ... 明之妹
    夜祭金嬌 (1954) ... 潘小燕
    夜弔秋喜 (1954)    
    情竇初開 (1955)    
    血洗少林刀 (1955)    
    歌唱羅卜救母 (1955) ... 程天嬌
    背解紅羅 (1955)    
    棒打薄情郎 (1955) ... 許秀蘭
    癲婆尋仔 (1955) ... 杜鵑雲
    玉女香車 (1955)    
    繅絲女 (1955)    
    拗碎靈芝 (1955) ... 阿女
    陳萬年再世姻緣 (1956)    
    黃飛鴻七鬥火麒麟 (1956) ... 桃花女
    麗鬼呼聲 (1956)    
    魚腸劍 (1957) ... 忠臣千金