Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
洪建榮
Hong Chian-Yong  ♂
Aliases:  劍龍(2),  小劍龍





 
Filmography (1974-1999)
 
  動作設計 (1 film)
    邊城皇帝 (1995)    
  助理指導 (2 films)
    21紅色名單 (1994)    
    俠盜正傳 (1997)    
  演員 (83 films)
    烏龍大追殺 (1974)    
    天龍地虎 (1974)    
    虎拳鐵掌 (1974)    
    鐵漢 (1974)    
    尚方寶劍 (1975)    
    銀海浪子 (1975)    
    小白龍 (1975)    
    金羅漢 (1976)    
    風雨雙流星 (1976)    
    俠士鏢客殺手 (1977)    
    唐山大兄2 (1977)    
    上海灘 (1977)    
    南拳小子 (1977)    
    決閉太陽塔 (1977)    
    烈日狂風野火 (1977)    
    武林客棧 (1977)    
    車馬砲 (1978)    
    俠大兒乞 (1978)    
    諸葛四郎大鬥雙假面 (1978)    
    鐵燕 (1978)    
    神鷹飛燕蝴蝶掌 (1978)    
    鬼馬大俠 (1978)    
    太極氣功 (1978)    
    英雄有淚 (1978)    
    身形拳法與步法 (1978)    
    錦衣衛 (1979)    
    絕招六式 (1979)    
    人在江湖 (1979)    
    女少林寺 (1979)    
    翡翠狐狸 (1979)    
    遊方和尚 (1980)    
    搶孤 (1980)    
    師妹出馬 (1980)    
    金劍 (1980)    
    賊贓 (1980)    
    胭脂虎 (1981)    
    功夫皇帝 (1981)    
    大殘拳 (1981)    
    媽!不要死在我背上! (1981)    
    冰雪情關英雄膽 (1981)    
    少林寺傳奇 (1981)    
    再世英雄 (1981)    
    陽陽俊 (1981)    
    神檯貓 (1981)    
    賭命一條龍 (1981)    
    上海灘大爺 (1981)    
    龍的影子 (1981)    
    寒山飛狐 (1982)    
    龍虎雙霸天 (1982)    
    龍虎旋風 (1982)    
    血旗變 (1982)    
    少林與太極 (1983)    
    飛簷走壁 (1983)    
    錯誤的腳步 (1983)    
    女人不是弱者 (1983)    
    北海雙仙戲烏龍 (1984)    
    朋友兄弟 (1984)    
    策馬入林 (1984)    
    好小子II (1986)    
    特工追兇 (1986)    
    中華戰士 (1987)    
    情與法 (1988)    
    地下風雲 (1989)    
    賭命風塵女 (1989)    
    賭王三虎將 (1990)    
    至尊殺手 (1991)    
    貓變 (1991)    
    鬼整人 (1991)    
    福星威龍 (1991)    
    素女經之挑情寶鑑 (1992)    
    霹靂寶座 (1992)    
    情慾世界 (1992)    
    黑獄群龍會 (1992)    
    臥底神算 (1993)    
    廟街十三妹 (1993)    
    新大小不良 (1994)    
    生死一線 (1994)    
    21紅色名單 (1994)    
    新報仇 (1994)    
    雙姝艷 (1995)    
    豪情雄心 (1997)    
    挑戰 (1997)    
    慾女 (1999)