Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳亞康
Wu Ya-Kang
 
Filmography (2001-2016)
 
  製片 (1 film)
    王朝的女人·楊貴妃 (2015)    
  監製 (26 films)
    兄弟 (2001)    
    周恩來萬隆之行 (2002)    
    極度險情 (2002)    
    警察有約 (2003)    
    我們倆 (2005)    
    任長霞 (2005)    
    花腰新娘 (2005)    
    代課老師 (2006)    
    建國大業 (2009)    
    武林外傳 (2011)    
    北京遇上西雅圖 (2013)    
    警察故事2013 (2013)    
    甜心巧克力 (2013)    
    南泥灣 (2013)    
    對不起,我愛你 (2014)    
    將錯就錯 (2015)    
    因爲谷桂花 (2015)    
    開羅宣言 (2015)    
    別有動機 (2015)    
    北京紐約 (2015)    
    戰狼 (2015)    
    新步步驚心 (2015)    
    愛我就陪我看電影 (2015)    
    搖滾英雄 (2015)    
    天降 (2016)    
    蜜月酒店殺人事件 (2016)    
  策劃 (9 films)
    舉起手來! (2003)    
    硬漢2 (2011)    
    咱們是親人 (2012)    
    甲午大海戰 (2012)    
    智取威虎山3D (2014)    
    太平輪(上) (2014)    
    太平輪·彼岸 (2015)    
    吉星高照2015 (2015)    
    一路驚喜 (2015)