Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
沈天蔭
Shen Tien-Ying
 
Filmography (1937-1969)
 
  監製 (11 films)
    烽火姻緣 (1965)    
    鴛鴦帕 (1966)    
    雲海玉弓緣 (1966)    
    連陞三級 (1966)    
    飛龍英雄傳 (1967)    
    雙鎗黃英姑 (1967)    
    雙女情歌 (1968)    
    迎春花 (1968)    
    過路財神 (1968)    
    金色年華 (1969)    
    玉女芳踪 (1969)    
  製片 (50 films)
    海天情侶 (1937)    
    神秘之花 (1937)    
    花開花落 (1937)    
    掌上珠 (1938)    
    蕩婦心 (1949)    
    錦繡天堂 (1949)    
    瓊樓恨 (1949)    
    花街 (1950)    
    南來雁 (1950)    
    王氏四俠 (1950)    
    血海仇 (1951)    
    娘惹 (1952)    
    寸草心 (1953)    
    兒女經 (1953)    
    絕代佳人 (1953)    
    孽海花 (1953)    
    深閨夢裡人 (1954)    
    都會交響曲 (1954)    
    姊妹曲 (1954)    
    少女的煩惱 (1955)    
    大兒女經 (1955)    
    視察專員 (1955)    
    鑽花竊賊 (1955)    
    我是一個女人 (1955)    
    小舞孃 (1956)    
    玫瑰岩 (1956)    
    日出 (1956)    
    女子公寓 (1956)    
    新寡 (1956)    
    三戀 (1956)    
    大富之家 (1956)    
    紅顏劫 (1956)    
    小鴿子姑娘 (1957)    
    紅燈籠 (1957)    
    逆旅風雲 (1957)    
    鳴鳳 (1957)    
    捉鬼記 (1957)    
    望夫山下 (1957)    
    阿Q正傳 (1958)    
    蘭花花 (1958)    
    血染少女心 (1959)    
    王老五之戀 (1959)    
    春到海演 (1959)    
    新聞人物 (1960)    
    脂粉小霸王 (1960)    
    笑笑笑 (1960)    
    碧玉簪 (1963)    
    男男女女 (1964)    
    雲海玉弓緣 (1966)    
    胭脂魂 (1966)