Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
沈天蔭
Shen Tien-Ying
 
Filmography (1937-1969)
 
  監製 (11 films)
    烽火姻緣 (1965)    
    鴛鴦帕 (1966)    
    雲海玉弓緣 (1966)    
    連陞三級 (1966)    
    飛龍英雄傳 (1967)    
    雙鎗黃英姑 (1967)    
    過路財神 (1968)    
    雙女情歌 (1968)    
    迎春花 (1968)    
    玉女芳踪 (1969)    
    金色年華 (1969)    
  製片 (50 films)
    神秘之花 (1937)    
    花開花落 (1937)    
    海天情侶 (1937)    
    掌上珠 (1938)    
    瓊樓恨 (1949)    
    蕩婦心 (1949)    
    錦繡天堂 (1949)    
    南來雁 (1950)    
    王氏四俠 (1950)    
    花街 (1950)    
    血海仇 (1951)    
    娘惹 (1952)    
    絕代佳人 (1953)    
    孽海花 (1953)    
    寸草心 (1953)    
    兒女經 (1953)    
    都會交響曲 (1954)    
    姊妹曲 (1954)    
    深閨夢裡人 (1954)    
    大兒女經 (1955)    
    視察專員 (1955)    
    鑽花竊賊 (1955)    
    我是一個女人 (1955)    
    少女的煩惱 (1955)    
    新寡 (1956)    
    三戀 (1956)    
    大富之家 (1956)    
    紅顏劫 (1956)    
    小舞孃 (1956)    
    玫瑰岩 (1956)    
    日出 (1956)    
    女子公寓 (1956)    
    逆旅風雲 (1957)    
    鳴鳳 (1957)    
    捉鬼記 (1957)    
    望夫山下 (1957)    
    小鴿子姑娘 (1957)    
    紅燈籠 (1957)    
    蘭花花 (1958)    
    阿Q正傳 (1958)    
    血染少女心 (1959)    
    王老五之戀 (1959)    
    春到海演 (1959)    
    脂粉小霸王 (1960)    
    笑笑笑 (1960)    
    新聞人物 (1960)    
    碧玉簪 (1963)    
    男男女女 (1964)    
    雲海玉弓緣 (1966)    
    胭脂魂 (1966)