Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃國權
Andrew Wong Kwok-Kuen  ♂
 
Filmography (1999-2017)
 
  副導演 (12 films)
    公主復仇記 (2004)    
    龍威父子 (2005)    
    黑拳 (2006)    
    得閒飲茶 (2006)    
    導火線 (2007)    
    機動部隊─警例 (2008)    
    滅門 (2010)    
    保衛戰隊之出動喇!朋友! (2011)    
    蔡李佛拳 (2011)    
    人約離婚後 (2011)    
    天師鬥殭屍 (2014)    
    第7謊言 (2014)    
  製片 (1 film)
    行規 (2000)    
  導演 (1 film)
    同囚 (2017)    
  演員 (1 film)
    得閒飲茶 (2006) ... 飾戲院觀眾, 魚蛋擋小販, 鬼
  場記 (5 films)
    上帝之手 (1999)    
    慾望之城 (2001)    
    同居蜜友 (2001)    
    當男人變成女人 (2002)    
    墨斗先生 (2004)    
  編劇 (1 film)
    同囚 (2017)