Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃國權
Andrew Wong Kwok-Kuen  ♂
 
Filmography (1999-2019)
 
  副導演 (5 films)
    龍威父子 (2005)    
    得閒飲茶 (2006)    
    機動部隊─警例 (2008)    
    保衛戰隊之出動喇!朋友! (2011)    
    狂舞派 (2013)    
  導演 (1 film)
    同囚 (2017)    
  第二副導演 (4 films)
    公主復仇記 (2004)    
    黑拳 (2006)    
    導火線 (2007)    
    滅門 (2010)    
  第一副導演 (6 films)
    蔡李佛拳 (2011)    
    人約離婚後 (2011)    
    天師鬥殭屍 (2014)    
    第7謊言 (2014)    
    色模 (2015)    
    入鐵籠 (2019)    
  演員 (1 film)
    得閒飲茶 (2006) ... 飾戲院觀眾, 魚蛋擋小販, 鬼
  場記 (5 films)
    上帝之手 (1999)    
    慾望之城 (2001)    
    同居蜜友 (2001)    
    當男人變成女人 (2002)    
    墨斗先生 (2004)    
  執行製片 (1 film)
    行規 (2000)    
  編劇 (1 film)
    同囚 (2017)