Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
周志鴻
Chow Chi-Hung  ♂





 
Filmography (1985-1997)
 
  演員 (24 films)
    天使出更 (1985)    
    一妻兩夫 (1988)    
    開心巨無霸 (1989)    
    賭神 (1989)    
    群龍戲鳳 (1989)    
    神行太保 (1989)    
    至尊無上 (1989)    
    追女重案組 (1989)    
    摩登襯家 (1990)    
    喋血風雲 (1990)    
    香港舞男 (1990)    
    至尊計狀元才 (1990)    
    中日南北和 (1990)    
    邊緣歲月 (1990)    
    聊齋艷譚續集五通神 (1991) ... 山根兄
    Beyond日記之莫欺少年窮 (1991)    
    著牛仔褲的鍾馗 (1991)    
    關人鬼事 (1991)    
    魔畫情 (1991)    
    龍的傳人 (1991)    
    妖魔道 (1991)    
    太子爺出差 (1992)    
    千王情人 (1993)    
    97家有囍事 (1997)