Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
楊曉華(1)
Aggie Yeung Hiu-Wa
 
Filmography (2004-2018)
 
  副導演 (8 films)
    千杯不醉 (2005)    
    愛上屍新娘 (2006)    
    鬼眼刑警 (2006)    
    十分愛 (2007)    
    戰•鼓 (2007)    
    六樓后座2 家屬謝禮 (2008)    
    家有喜事2009 (2009)    
    囡囡 (2010)    
  製片 (2 films)
    隻眼開隻眼閉 (2004)    
    毒禍2 (2011)    
  第二副導演 (5 films)
    大無謂 (2004)    
    再說一次我愛你 (2005)    
    情癲大聖 (2005)    
    寶貝計劃 (2006)    
    維多利亞壹號 (2010)    
  第一副導演 (4 films)
    機動部隊伙伴 (2008)    
    恐怖在線 (2014)    
    逆流大叔 (2018)    
    三個綁匪七條心 (2018)    
  演員 (1 film)
    囡囡 (2010) ... 髮型屋學徒
  場記 (3 films)
    大無謂 (2004)    
    魔幻廚房 (2004)    
    小白龍情海翻波 (2004)    
  執行製片 (1 film)
    潮性辦公室 (2011)