Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
施華峰
Nicky Shi Wa-Fung
Aliases:  施磊

 
Filmography (2001-2016)
 
  副導演 (15 films)
    大丈夫2 (2006)    
    野·良犬 (2007)    
    老港正傳 (2007)    
    烈日當空 (2008)    
    彈.道 (2008)    
    花花型警 (2008)    
    劍蝶 (2008)    
    機器俠 (2009)    
    金錢帝國 (2009)    
    維多利亞壹號 (2010)    
    越光寶盒 (2010)    
    白蛇傳說 (2011)    
    東成西就2011 (2011)    
    天降雄獅 (2015)    
    盜墓筆記 (2016)    
  場記 (1 film)
    野·良犬 (2007)    
  演員 (10 films)
    驚天大逃亡 (2001)    
    香港特區警察系列之兵捉賊 (2003) ... CID 乙
    幽靈人間III:鬼話連篇 (2003)    
    狂蟒凶靈 (2003)    
    金雞2 (2003)    
    失鎗72小時 (2003) ... 磊
    蝴蝶 (2004) ... 示威者•大學生
    虫不知 (2005) ... 籃球仔 (大髀痣)
    少林殭屍天極 (2006)    
    機器俠 (2009) ... 金洪安
  編劇 (1 film)
    天降雄獅 (2015)