Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
小明明
Hsiao Ming-Ming  ♀
Aliases:  巫明霞





 
Filmography (1962-1970)
 
  演員 (25 films)
    姜子牙下山 (1962)    
    姜子牙下山(續集) (1962)    
    金鳳銀鵝 (1962)    
    姜子牙下山(完結篇) (1962)    
    大道公大鬥媽祖婆 (1962)    
    盲女地下司令 (1964)    
    愁風淚雨 (1965)    
    豔諜三盲女 (1965)    
    盲女大逃亡 (1966)    
    諜報七金剛 (1966)    
    獨身漢 (1966)    
    諜王女金剛 (1966)    
    多子餓死爸 (1966)    
    金蝴蝶 (1966)    
    搖籃橋情淚 (1966)    
    流浪好男兒 (1967)    
    貓咬來鼠咬去 (1967)    
    噫無情 (1967)    
    賣布兄哥大鬧桃花宮 (1967)    
    怪俠燒酒仙 (1967)    
    人之初 (1967)    
    天無絕人之路 (1968)    
    上午零時 (1969)    
    獨臂空手刀 (1970)    
    黑劍鬼驚天 (1970)