Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
宋小江
Sung Siu-Kong
 
Filmography (1935-1982)
 
  化妝 (199 films)
    新桃花扇 (1935)    
    夜半歌聲 (1935)    
    青年進行曲 (1937)    
    木蘭從軍 (1939)    
    武則天 (1939)    
    慈禧西太后 (1940)    
    一江春水向東流(下)-天亮前後 (1947)    
    一江春水向東流(上)-八年離亂 (1947)    
    清宮秘史 (1948)    
    火葬 (1949)    
    春雷 (1949)    
    錦繡天堂 (1949)    
    小二黑結婚 (1950)    
    王氏四俠 (1950)    
    雨夜歌聲 (1950)    
    說謊世界 (1950)    
    玫瑰花開 (1951)    
    浴室艷屍 (1952)    
    一彎眉月伴寒衾 (1952)    
    虎落平陽 (1952)    
    王魁與桂英 (1952)    
    近水樓台 (1952)    
    此恨綿綿 (1952)    
    絕代佳人 (1953)    
    黃金世界 (1953)    
    慈母淚 (1953)    
    水紅菱 (莫愁巷) (1953)    
    姊妹曲 (1954)    
    海角芳魂 (1954)    
    程大嫂 (1954)    
    霧夜情殺案 (1954)    
    百變婦人心 (1954)    
    喬遷之喜 (1954)    
    小樓春曉 (1954)    
    漢武帝夢會衛夫人 (1954)    
    燕雙飛 (1954)    
    小星淚 (1954)    
    視察專員 (1955)    
    闔第光臨 (1955)    
    一年之計 (1955)    
    真假千金 (1955)    
    水火之間 (1955)    
    桃李滿天下 (1955)    
    父女之間 (1955)    
    川島芳子 (1955)    
    閃電戀愛 (1955)    
    花都綺夢 (1955)    
    情憎俞到瀟湘館 (1956)    
    新婚第一夜 (1956)    
    生路 (1956)    
    新寡 (1956)    
    小冤家 (1956)    
    日出 (1956)    
    孔雀屏 (1956)    
    寂莫的心 (1956)    
    少奶奶之謎 (1956)    
    風雨斷腸人 (1956)    
    斷腸風月 (1956)    
    烈女春香 (1957)    
    男大當婚 (1957)    
    婦唱夫隨 (1957)    
    逆旅風雲 (1957)    
    太太傳奇 (1957)    
    復活的玫瑰 (1957)    
    風塵尤物 (1957)    
    王老虎搶親 (1957)    
    雪中蓮 (1957)    
    司馬相如 (1957)    
    夜夜盼郎歸 (1958)    
    屍變 (1958)    
    未出嫁的媽媽 (1958)    
    搶新郎 (1958)    
    阿Q正傳 (1958)    
    情竇初開 (1958)    
    玉手擒兇 (1958)    
    夫妻經 (1958)    
    綠天鵝夜總會 (1958)    
    雙喜臨門 (1959)    
    金屋夢 (1959)    
    荳寇年華 (1959)    
    騙婚 (1959)    
    小月亮 (1959)    
    甜甜蜜蜜 (1959)    
    野玫瑰 (1959)    
    稱心如意 (1959)    
    同命鴛鴦 (1960)    
    情投意合 (1960)    
    王老虎搶親 (1960)    
    香閨春情 (1960)    
    五姑娘 (1960)    
    草木皆兵 (1960)    
    荒山盜屍案 (1960)    
    賣花得美 (1960)    
    生死牌 (1961)    
    太太緝私團 (1961)    
    滿園春色 (1961)    
    黑夜飛頭記 (1961)    
    太平天國女英雄 (1961)    
    傻偵探 (1962)    
    花好月圓 (1962)    
    南北一家親 (1962)    
    湖山盟 (1962)    
    雙劍盟(上集) (1962)    
    十夜柔情 (1962)    
    珍珠淚 (1962)    
    火中蓮 (1962)    
    雙劍盟(大結局) (1962)    
    教我如何不想他 (1963)    
    苦命鴛鴦 (1963)    
    鶯歌燕舞 (1963)    
    都市狂想曲 (1964)    
    啼笑姻緣(下集) (1964)    
    情天長恨 (1964)    
    鶯鳳和鳴 (1964)    
    啼笑姻緣(上集) (1964)    
    南北喜相逢 (1964)    
    最長的一夜 (1965)    
    金玉奴 (1965)    
    聊齋誌異 (1965)    
    空谷蘭 (1966)    
    嫦娥奔月 (1966)    
    亂世兒女 (1966)    
    落馬湖 (1966)    
    花落水流紅 (1967)    
    鐵馬銀玲 (1967)    
    原野游龍 (1967)    
    諜海蛟龍 (1967)    
    扇中人 (1967)    
    青春夢 (1967)    
    第一劍 (1967)    
    聊齋誌異續集 (1967)    
    英雄膽 (1967)    
    笑面俠 (1968)    
    春暖人間 (1968)    
    青春的旋律 (1968)    
    決鬥惡虎嶺 (1968)    
    游龍戲鳳 (1968)    
    逃 (1968)    
    七大盜 (1968)    
    月夜琴挑 (1968)    
    千手佛 (1968)    
    大丐俠 (1968)    
    夏日初戀 (1968)    
    紅梅閣 (1968)    
    波斯貓 (1968)    
    太太萬歲 (1968)    
    蒙妮妲日記 (1968)    
    玉龍吟 (1968)    
    描金鳳 (1968)    
    楓林渡 (1969)    
    藍色的夢 (1969)    
    狼與狼 (1969)    
    龍吟虎嘯 (1969)    
    嘉嘉 (1969)    
    試情記 (1969)    
    鐵骨傳 (1969)    
    一劍情深 (1969)    
    四武士 (1969)    
    蓮花寨 (1969)    
    亡命八傑 (1969)    
    虎山行 (1969)    
    孫悟空大鬧香港 (1969)    
    乘龍快婿 (1969)    
    黑豹 (1969)    
    神經刀 (1969)    
    聊齋誌異三集 (1969)    
    恭喜發財 (1970)    
    董夫人 (1970)    
    洪福齊天 (1970)    
    龍沐香 (1970)    
    馬家溝 (1970)    
    關不住的春光 (1970)    
    異鄉客 (1970)    
    雪路血路 (1970)    
    屠龍 (1970)    
    千面賊美人 (1970)    
    神龍奇俠 (1970)    
    殺戒 (1970)    
    狠心的人 (1970)    
    鷹爪手 (1970)    
    浮雲朵朵 (1970)    
    鬼皮 (1970)    
    錄音機情殺案 (1970)    
    嫁不嫁 (1970)    
    壯士血 (1970)    
    神槍手 (1970)    
    翠寒谷 (1970)    
    玉樓春夢 (1970)    
    家有賢妻 (1970)    
    浪子之歌 (1971)    
    霸行三千里 (1971)    
    孫悟空再鬧香港 (1971)    
    伏虎榜 (1972)    
    風流艷盜 (1972)    
    蛇王與閻王 (1972)    
    珠江大風暴 (1974)    
    強中更有強中手 (1975)    
    無奇不有 (1975)    
    狼來了 (1982)