Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
賀強
Hoh Keung (2)  ♂
Aliases:  賀忠強,  賀志強,  賀中強,  賀凱





 
Filmography (1987-2013)
 
  監製 (1 film)
    轟天龍 (1997)    
  演員 (22 films)
    火爆浪女 (1987)    
    火爆浪女 (1987)    
    欲海昇沉 (1988)    
    江湖流浪女 (1988)    
    浪女蒸發令 (1988)    
    城市飈女 (1990)    
    伴我儷人 (1992)    
    午夜情人 (1992) ... [沒被列在名單]
    灣仔超級鴨男 (1993)    
    鬼叫春 (1993)    
    花痴 (1994)    
    英雄本能 (1996)    
    轟天龍 (1997)    
    血仍是冷 (1998)    
    新城獵人 (1999)    
    魔劫 (2000)    
    風雲毒玫瑰 (2000)    
    凶夢驚魂 (2000) ... 泰爾
    驚天情殺案 (2000)    
    CID龍虎鬥 (2000)    
    辣手美人 (2000)    
    老子出關 (2013)    
  出品人 (1 film)
    英雄本能 (1996)